LSV-VOJVOĐANI: Odbranićemo Vojvodinu od napada Šešeljevaca. Predstoji nam borba za decentralizovanu Srbiju i u njoj snažnu Vojvodinu!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 30. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Odbranićemo Vojvodinu od napada Šešeljevaca. Predstoji nam borba za decentralizovanu Srbiju i u njoj snažnu Vojvodinu!

Novi Sad, 30. avgust 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poručuje Šešeljevim sledbenicima koji bi da ukidaju zastavu Autonomne Pokrajine Vojvodine, da će, kao i uvek kada su napadali Vojvodinu, ostati kratkih rukava i da će doživeti novi poraz.

LSV

Šešelj i njegovi sledbenici nikada nisu doneli ništa dobro građanima Vojvodine, tako da je borba protiv njihovih zlih i naopakih političkih ideja zadatak svakog dobronamernog građanina.

Zastavu Autonomne Pokrajine Vojvodine ćemo odbraniti od ovih neodgovornih politikanata, ali predstoji nam mnogo teži zadatatak.

Borba za decentralizovanu Srbiju u kojoj je položaj Vojvodine mnogo bolji i u kojoj će ona moći na uspešniji način sa rešava problem ispravne pijaće vode, slabe pošumljenosti, zagađenja vazduha, odlaska mladih, praznih sela, niskih subvenzija za paore, malih zarada zaposlenih, loše saobraćajne infrastukture.

Saša Šućurović
predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine



Iz medija | Sreda, 27. 04. 2011. | Komentara: 0

Do imovine i prihoda i teško i bolno

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš ocenio je da su procesi definisanja autonomije Vojvodine, kao i koraci koji su preduzeti u prvacu vraćanja imovine i prihoda Pokrajini i lokalnim samoupravama Srbiji neophodni, ali da se sporo odvijaju jer su "bolni i teški".
Odbori LSV | Utorak, 26. 04. 2011. | Komentara: 0

Nedeljkov: Vratiti imovinu Zrenjaninu

ZRENJANIN - Od grada koji je pre dve decenije bio jedna od najprosperitetnijih sredina u nekadašnjoj Jugoslaviji i sigurno među pet gradova koji su ostvarivali najveći dohodak i najbrže se razvijali, Zrenjanin danas u državi prepoznaju po tome da je sredina u kojoj su ljudi pretrpeli veliku štetu ostajući bez posla, gde su niska primanja i nizak životni standard, što je posledica devedesetih godina " izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Dragan Nedeljkov.
Izjave | Ponedeljak, 25. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Nikolićev štrajk je bio falsifikat od samog početka

BEOGRAD - Priča o štrajku glađu i žeđu Tomislava Nikolića od samog početka je bila falsifikat, jer u svemu tome nije bilo nikakve ideje, smisla, razloga, programa ili koncepta, ocenio je sinoć u Utisku nedelje lider LSV Nenad Čanak. On je podsetio da radikali nikada ne umiru za svoje ciljeve, već da u smrt teraju druge, te da je isti epilog sa štrajkom glađu do smrti bio i u slučaju štrajka Nikolićevog bivšeg šefa Vojislava Šešelja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook