LSV-Vojvođani: Unapredićemo sistem protivgradne odbrane i nećemo bacati pare na avione i tenkove!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 14. 07. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Unapredićemo sistem protivgradne odbrane i nećemo bacati pare na avione i tenkove!

Novi Sad, 14. jul 2023 - Jučerašnje olujno nevreme praćeno snažnim gradom, koje je zahvatilo veliki deo Vojvodine i prouzrokovalo veliku štetu na imovini građana, jasan je znak da su potrebne krupne promene u sistemu protivgradne zaštite.

LSV

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je trošenje para građana Vojvodine i Srbije na kupovinu aviona, raznih raketa i tenkova krajnje nepotrebno i da je neuporedivo mudrije da se tim sredstvima unapredi sistem protivgradne odbrane, koji je zastareo i neefikasan. Našoj državi treba moderna protivgradna zaštita, mnogo više protivgradnih raketa i dobro obučeni i plaćeni raketni strelci.

Milioni dinara štete, koju od sinoć imaju brojni građani Apatina, Odžaka, Vrbasa, Kucure, Žablja ili Taraša, signal su koji svaka ozbiljna vlast mora da posluša.

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani želi da se dinari građana naše zemlje troši za rešavanje problema, a ne za ratne igračke koje ne donose ništa.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani
Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Po 127. put zahtevamo, rešite problem protivgradne zaštite!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI po 127. put postavlja pitanje vlastima kada će rešiti problem protivgradne zastite.

Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani moraju da imaju ispravnu pijaću vodu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak, posle nestanka električne energije u nekoliko susednih zemalja, da „Srbija mora da ima struju“. 
Iz medija | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Uskoro ćemo imati nove izbore, građani sve teže žive

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš izjavio je da je on zadovoljan rezultatima izbora. On je gostujući u emisiji „Politbiro“ istakao i da ne očekuje da će vlasti formirane nakon decembarskih i junskih izbora dočekati pun mandat, kako je najavljeno, jer su građani u sve težoj ekonomskoj situaciji.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook