LSV-Vojvođani: Unapredićemo sistem protivgradne odbrane i nećemo bacati pare na avione i tenkove!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 14. 07. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Unapredićemo sistem protivgradne odbrane i nećemo bacati pare na avione i tenkove!

Novi Sad, 14. jul 2023 - Jučerašnje olujno nevreme praćeno snažnim gradom, koje je zahvatilo veliki deo Vojvodine i prouzrokovalo veliku štetu na imovini građana, jasan je znak da su potrebne krupne promene u sistemu protivgradne zaštite.

LSV

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je trošenje para građana Vojvodine i Srbije na kupovinu aviona, raznih raketa i tenkova krajnje nepotrebno i da je neuporedivo mudrije da se tim sredstvima unapredi sistem protivgradne odbrane, koji je zastareo i neefikasan. Našoj državi treba moderna protivgradna zaštita, mnogo više protivgradnih raketa i dobro obučeni i plaćeni raketni strelci.

Milioni dinara štete, koju od sinoć imaju brojni građani Apatina, Odžaka, Vrbasa, Kucure, Žablja ili Taraša, signal su koji svaka ozbiljna vlast mora da posluša.

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani želi da se dinari građana naše zemlje troši za rešavanje problema, a ne za ratne igračke koje ne donose ništa.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani




Izjave | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Karađorđevići ne treba da žive u Dvorskom kompleksu

BEOGRAD - Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine oštro se protive odredbi predloga zakona o dvorskom kompleksu, po kojoj će porodica prestolonaslednika Karađorđevića i dalje živeti na dvoru! Kako je danas za Kurir istakla portparolka i narodna poslanica Aleksandra Jerkov, Srbija nije monarhija pa je besmisleno da Karađorđevići bez ikakvih obaveza žive u Belom dvoru.
Edukacija LSV | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Obuka za kandidate i kandidatkinje na lokalnim izborima

U aprilu i maju ove godine u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (CE LSV) održan je prvi krug edukacije kandidata i kandidatkinja za kandidate i kandidatkinje (KzK) na lokalnim izborima u većini gradskih i opštinskih odbora LSV.
Omladina LSV | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Hiljadu balona za Dan pobede nad fašizmom

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležila je danas u centru Novog Sada Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom. Tom prilikom pušteno je 1000 šarenih balona, a članica Izvršnog odbora Omladine LSV Tijana Eter istakla je da nas činjenica da se ta dva važna datuma obeležavaju u jednom, podseća da je borba protiv fašizma jedna od temeljnih vrednosti EU.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook