LSV-Vojvođani: Unapredićemo sistem protivgradne odbrane i nećemo bacati pare na avione i tenkove!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 14. 07. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Unapredićemo sistem protivgradne odbrane i nećemo bacati pare na avione i tenkove!

Novi Sad, 14. jul 2023 - Jučerašnje olujno nevreme praćeno snažnim gradom, koje je zahvatilo veliki deo Vojvodine i prouzrokovalo veliku štetu na imovini građana, jasan je znak da su potrebne krupne promene u sistemu protivgradne zaštite.

LSV

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je trošenje para građana Vojvodine i Srbije na kupovinu aviona, raznih raketa i tenkova krajnje nepotrebno i da je neuporedivo mudrije da se tim sredstvima unapredi sistem protivgradne odbrane, koji je zastareo i neefikasan. Našoj državi treba moderna protivgradna zaštita, mnogo više protivgradnih raketa i dobro obučeni i plaćeni raketni strelci.

Milioni dinara štete, koju od sinoć imaju brojni građani Apatina, Odžaka, Vrbasa, Kucure, Žablja ili Taraša, signal su koji svaka ozbiljna vlast mora da posluša.

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani želi da se dinari građana naše zemlje troši za rešavanje problema, a ne za ratne igračke koje ne donose ništa.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani




Iz medija | Subota, 30. 04. 2011. | Komentara: 0

Anulirati posledice Miloševićevog puča iz 1988.

NOVI SAD - Članovi novoformirane devetočlane Radne grupe za donošenje zakona o svojini Republike Srbije dobili su zadatak da, do kraja praznika, prouče nekoliko već pripremljenih dokumenata u vezi sa vraćanjem imovine pokrajini i lokalnim samoupravama i da na prvi sledeći sastanak dođu sa pripremljenim predlozima, najavio je u intervjuu za "Politiku" predsednik te radne grupe Bojan Kostreš.
Odbori LSV | Petak, 29. 04. 2011. | Komentara: 0

Da Zrenjanin ponovo postane industrijski centar

ZRENJANIN - Aktivistkinje i aktivisti Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovali su akciju povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, tokom koje je, u centru grada, na Bagljašu i u MZ "Dositej Obradović" ukazano na to da je veliki broj ljudi u prethodnom periodu ostao bez posla i na potrebu da taj grad ponovo postane regionalni industrijski centar u modernoj evropskoj Vojvodini.
Izjave | Petak, 29. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Poboljšanje životnog standarda preduslov za razvoj zemlje

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević čestitala je svim građanima i građankama Vojvodine 1. maj, Međunarodni praznika rada. Sedlarevićeva je istakla da se danas, na žalost, građanke i građani Vojvodine bore sa velikom stopom nezaposlenosti, ali isto tako i sa lošim položajem i niskim stepenom ostvarenosti prava onih koji su zaposleni.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook