LSV-Vojvođani: Unapredićemo sistem protivgradne odbrane i nećemo bacati pare na avione i tenkove!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 14. 07. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Unapredićemo sistem protivgradne odbrane i nećemo bacati pare na avione i tenkove!

Novi Sad, 14. jul 2023 - Jučerašnje olujno nevreme praćeno snažnim gradom, koje je zahvatilo veliki deo Vojvodine i prouzrokovalo veliku štetu na imovini građana, jasan je znak da su potrebne krupne promene u sistemu protivgradne zaštite.

LSV

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je trošenje para građana Vojvodine i Srbije na kupovinu aviona, raznih raketa i tenkova krajnje nepotrebno i da je neuporedivo mudrije da se tim sredstvima unapredi sistem protivgradne odbrane, koji je zastareo i neefikasan. Našoj državi treba moderna protivgradna zaštita, mnogo više protivgradnih raketa i dobro obučeni i plaćeni raketni strelci.

Milioni dinara štete, koju od sinoć imaju brojni građani Apatina, Odžaka, Vrbasa, Kucure, Žablja ili Taraša, signal su koji svaka ozbiljna vlast mora da posluša.

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani želi da se dinari građana naše zemlje troši za rešavanje problema, a ne za ratne igračke koje ne donose ništa.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani




Saopštenja | Petak, 15. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pare sa pokrajinskog i lokalnog nivoa sele se u republički budžet. Tu praksu ćemo prekinuti posle demokratizacije i odlaska ove vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće kod novog, demokratskog saziva Narodne skupštine Republike Srbije izmenu Zakona o bezbednosti u saobraćaju i izmeniti odredbu koja kaže da sva sredstva od novčanih kaznih u saobraćaju odlaze u republički budžet.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV-VOJVOĐANI): Objaviti imena napadača na Predraga Voštinića

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI snažno osuđuje jučerašnji napad na Predraga Voštinića iz kraljevačkog Lokalnog fronta.
Saopštenja | Petak, 08. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Vučić, Brnabić i Dačić sramno ćute na čin postavljanja biste Mikloša Hortija u zgradi mađarskog parlamenta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI pita predsednika republike Aleksandra Vučića, premijerku Anu Brnabić i ministra inostranih poslova Ivicu Dačića da li je uklonjena bista ratnog zločinca Mikloša Hortija, koja je pre godinu dana postavljana u zgradi mađarskog parlamenta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook