LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 28. 04. 2023. | Komentara: 0

LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane

Novi Sad, 28. april 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću da u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini nema nikakvog separatizma.

LSV

Obradovićevi izlivi mržnje prema Vojvodini i njenim građanima su svakodnevni i to svakako ima veze sa njegovim ideološkim pozicijima. On ne samo da je protiv autonomije Vojvodine, on želi da poništi Vojvodinu.

Neko ko se divi nacističkom kvislingu Dimitriju Ljotiću svakako ne može da razume Vojvodinu, njene građane i njenu tradiciju.

Isto tako, građani Vojvodine ne razumeju desničarske ideje Boška Obradovića, pa i pored redovnih pokušaja, partija Boška Obradovića ne uspeva ni da se približi poslaničkim klupama vojvođanskog parlamenta.

Vojvodina je sve suprotno od Boška Obradovića.

Vojvodina nikada neće biti poligon za desničarenje i ekstremizam Boška Obradovića!

Aleksandar Marton
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o imovini bi uskoro mogao u proceduru

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine i lokalnih samouprava Bojan Kostreš izjavio je za dnašnji Dnevnik da očekuje da će do kraja ove nedelje biti okončane konsultacije o radnom tekstu zakona o javnoj svojini, te da bi potom za svega nekoliko dana mogao biti sačinjen tekst koji će biti prosleđen u proceduru.
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao radove na gradskom stadionu

NOVI SAD - Prvi, od četiri buduća reflektora stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu, montiran je danas ispred istočne tribine gradskog stadiona. Kako je najavljeno prilikom obilaska današnje montaže, u narednom periodu postaviće se i ostala tri reflektora čime će stadion "Karađorđe" ispuniti sve uslove za održavanje sportskih takmičenja i utakmica u noćnim terminima.
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Usvojen amandman LSV koji garantuje 30 odsto žena u parlamentu

NOVI SAD/BEOGRAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da će usvajanje amandmana na Zakon o izboru narodnih poslanika, koji predviđa da svaki treći kandidat na izbornoj listi bude žena omogućiti da u parlamentu bude obezbeđeno prisustvo 30 odsto žena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook