LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 28. 04. 2023. | Komentara: 0

LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane

Novi Sad, 28. april 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću da u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini nema nikakvog separatizma.

LSV

Obradovićevi izlivi mržnje prema Vojvodini i njenim građanima su svakodnevni i to svakako ima veze sa njegovim ideološkim pozicijima. On ne samo da je protiv autonomije Vojvodine, on želi da poništi Vojvodinu.

Neko ko se divi nacističkom kvislingu Dimitriju Ljotiću svakako ne može da razume Vojvodinu, njene građane i njenu tradiciju.

Isto tako, građani Vojvodine ne razumeju desničarske ideje Boška Obradovića, pa i pored redovnih pokušaja, partija Boška Obradovića ne uspeva ni da se približi poslaničkim klupama vojvođanskog parlamenta.

Vojvodina je sve suprotno od Boška Obradovića.

Vojvodina nikada neće biti poligon za desničarenje i ekstremizam Boška Obradovića!

Aleksandar Marton
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Četvrtak, 14. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Dekoncentracija vlasti nije isto što i decentralizacija

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da procesi decentralizacije, regionalizacije i ravnomeran regionalni razvoj nisu isto, nego tri različita komplementarna procesa, te da je dekoncentracija vlasti o kojoj se u poslednje vreme najviše govori tek jedan od brojnih segmenata decentralizacije.
Izjave | Četvrtak, 14. 04. 2011. | Komentara: 0

Javni čas o antifašizmu i narodnooslobodilačkoj borbi

NOVI SAD - Javni čas o antifašizmu i narodnooslobodilačkoj borbi, kao i promocija publikacije "Rečnik NOB-a", održani su danas u Velikoj sali Skupštine grada. Javni čas, održan povodom obeležavanja 70-godišnjice od pokretanja antifašističke borbe u nekadašnjoj Jugoslaviji u Drugom svetskom ratu, otvorio je predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, rekavši da je "tema časa jedna od najvrednijih ideja u istoriji čovečanstva."
Saopštenja | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Razbijen prozor na prostorijama LSV u Rumi

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na prostorije svog opštinskog odbora u Rumi.

Danas oko 13 časova nepoznati napadač je kamenicom razbio prozor na prostorijama LSV, koje se nalaze na prvom spratu zgrade u Glavnoj ulici. Samo pukom srećom, tri osobe koje su se u tom trenutku nalazile u prostoriji nisu povređene, iako je kamenica prošla tik pored glave jedne od njih.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook