LSV: Cisterne cure, građani zabrinuti, a vlast ćuti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 13. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Cisterne cure, građani zabrinuti, a vlast ćuti

Novi Sad, 13. januar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva nadležne organe da u najkraćem mogućem roku informišu javnost o uzrocima najnovijeg akcidenta, prilikom kog je u Pančevu iz cisterne iscureo amonijak.

LSV

Prilikom ovog akcidenta, u bolnicu je primljeno 20 osoba, a stanovnici desetak obližnjih kuća su evakuisani.

Ovo je već četvrti slučaj curenja opasnih materija za samo petnaestak dana. Javnost je sa pravom zabrinuta i očekuje odgovore od nadležnih organa.

Fotografisanja ministara pored prevrnutih cisterni neće pomoći.

Vreme je za konkretne akcije. Ovakvi akcidenti ne smeju sa dešavati.


Rade Maleš
član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Nema više sedenja na dve stolice

Pogrešili smo i svesni smo toga. Svojim delima ćemo pokazati šta mislimo i šta želimo da uradimo. Mi moramo da dođemo u novo vreme, sa novim idejama i novom energijom da se borimo za ono zbog čega smo osnovani. Liga socijaldemokrata Vojvodine 32 godine nije odustala, niti će odustati od svog vrednosnog sistema, kazao je generalni sekretar LSV Bojan Kostreš
Izjave | Četvrtak, 17. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Grafiti su skretanje pažnje da pored Kosova postoji i Vojvodina

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kritikovao je grafite „Brigada Sever, Vojvodina Vojvođanima“, koji su osvanuli na nekoliko lokacija u Novom Sadu, a čiji je autor organizacija Mlada Vojvodina.
Iz medija | Sreda, 16. 11. 2022. | Komentara: 0

Ligašice i ligaši nisu neprijatelji Srbije

Kandidat za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže u intervjuu za „Politiku” da je koalicija sa Srpskom naprednom strankom u Vojvodini bila greška i da im je nanela veliku štetu. Na stranačkom kongresu LSV-a 19. novembra Kostreš bi trebalo da na mestu lidera partije zameni Nenada Čanka, koji je Ligu vodio 32 godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook