LSV: Obnoviti putnički saobraćaj na železničkoj pruzi Kikinda-Zrenjanin-Beograd

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 18. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV: Obnoviti putnički saobraćaj na železničkoj pruzi Kikinda-Zrenjanin-Beograd

Novi Sad, 18. septembar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje nadležnima u preduzeću za železnički prevoz putnika „Srbija voz“ kada će obnoviti putnički saobraćaj na relaciji Kikinda-Zrenjanin-Beograd. Brojni građani su još pre četiri godine bili uskraćeni da koriste ovu vrstu prevoza zbog rekonstrukcije dela pruge od Zrenjanina do Pančeva. Pruga je rekonstruisana, ali prevoz putnika nije obnovljen.

LSV

Prugom sada krstare teške teretne kompozicije.

Građani Lukićeva, Orlovata, Tomaševca, Uzdina, Kovačice, Debeljače, Crepaje i Kačareva očekuju da se putnički saobraćaj na ovoj relaciji obnovi, jer im je on ranijih godina u velikoj meri olakšavao odlaske u Beograd ili Zrenjanin, a poznato je da je više hiljada radnika, učenika, studenata i poljoprivrednih proizvođača koristilo železnički prevoz na ovoj relaciji.

Jan Gages
Član Izvršnog odbora
Liga socijaldemokrata Vojvodine




Iz medija | Četvrtak, 22. 09. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina traži svoje

Intervju Nenada Čanka, predsednika LSV u nedeljniku NIN

BEOGRAD - On nije separatista. Da jeste znao bi šta treba da radi. Nije promenio ideologiju, i nije postao četnik. Bradu ne brije jer su mu zabranili - lekari, sve dok rane od ovčijih boginja u potpunosti ne zarastu. Da se on pita, ruski ambasador bi bio proteran, a Vojvodina bi imala autonomiju.
Iz medija | Četvrtak, 22. 09. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški podneo ostavku na mesto poslanika

NOVI SAD - kako piše današnji Blic, direktor JGSP Novi Sad Branislav Bogaroški jedini je funkcioner koji je na vreme zatražio mišljenje Agencije za borbu protiv korupcije o obavljanju duplih funkcija i jedini koji je dobio njenu saglasnost.
Izjave | Sreda, 21. 09. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Da Srbija ima jaču kičmu, uskratila bi gostoprimstvo Konuzinu

NOVI SAD - Da Srbija ima jaču diplomatsku kičmu, ruskom ambasadoru bi moralo biti uskraćeno gostoprimstvo, jer je to taj rang diplomatskog skandala - izjavio je u intervjuu za NIN predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, čiji jedan deo prenosi Blic.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook