LSV: Obnoviti putnički saobraćaj na železničkoj pruzi Kikinda-Zrenjanin-Beograd

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 18. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV: Obnoviti putnički saobraćaj na železničkoj pruzi Kikinda-Zrenjanin-Beograd

Novi Sad, 18. septembar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje nadležnima u preduzeću za železnički prevoz putnika „Srbija voz“ kada će obnoviti putnički saobraćaj na relaciji Kikinda-Zrenjanin-Beograd. Brojni građani su još pre četiri godine bili uskraćeni da koriste ovu vrstu prevoza zbog rekonstrukcije dela pruge od Zrenjanina do Pančeva. Pruga je rekonstruisana, ali prevoz putnika nije obnovljen.

LSV

Prugom sada krstare teške teretne kompozicije.

Građani Lukićeva, Orlovata, Tomaševca, Uzdina, Kovačice, Debeljače, Crepaje i Kačareva očekuju da se putnički saobraćaj na ovoj relaciji obnovi, jer im je on ranijih godina u velikoj meri olakšavao odlaske u Beograd ili Zrenjanin, a poznato je da je više hiljada radnika, učenika, studenata i poljoprivrednih proizvođača koristilo železnički prevoz na ovoj relaciji.

Jan Gages
Član Izvršnog odbora
Liga socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević u izjavi za današnji Pres označila je ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića kao jednog od najodgovornijih što Vojvodina do sada još nije dobila kancelariju u Briselu.
Forum žena LSV | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve!

NOVI SAD - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je danas kod Riblje pijace u Novom sadu akciju "Žene mogu sve", kako bi građane podsetio na položaj žena u Novom Sadu i Vojvodini.
Saopštenja | Četvrtak, 23. 06. 2011. | Komentara: 0

Ko sabotira otvaranje vojvođanske kancelarije u Briselu?

NOVI SAD - Čestitamo Gradu Nišu koji, nakon Kragujevca, takođe dobija kancelariju u Briselu. Pitanje je, međutim, dokle će se sabotirati otvaranje vojvođanske kancelarije u Briselu koja je odavno trebalo da proradi.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook