LSV: Podrška smenjenim tužiteljkama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 27. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV: Podrška smenjenim tužiteljkama

Novi Sad, 27. februar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine izražava snažnu podršku svim pojedincima i organizacijama koji se bore i zalažu za vladavinu prava u Vojvodini i Srbiji, a naročito pojedince, organizacije i institucije koji su ugroženi samo zato što rade svoj posao zakonito, časno i pošteno, kao što vidimo na primerima smenjenih tužiteljki Bojane Savović i Jasmine Paunović.

LSV

Svi mi, celo naše društvo, moramo biti njihov glas i moramo stati u zaštitu svih koji se bore protiv decenijskog bezakonja i urušavanja institucija, koje proždire ovo društvo kao kancer.

Pozivamo sve naše članove i simpatizere da se u četvrtak, 2. marta u 15 časova, na protestu podrške ispred Vlade Srbije, pridruže građanima, sudijama, advokatima, tužiocima i svima koji žele bolju državu za sve nas, a ne samo „za njihovu decu“.

Maja Mrnuštik
članica Glavnog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija. Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Izjave | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Za finale Kupa izvan Beograda

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović uputio je danas otvoreno pismo predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću, u kojem predlaže da se razmotri mogućnost da se finalne utakmice Kupa Srbije igraju i van Beograda.
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook