LSVO nastavila prekrečavanje grafita u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

LSVO nastavila prekrečavanje grafita u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Zrenjanin je kuća svih naših građana i građanki i nedopustivo je da se u našem gradu pojavljuju ovakvi grafiti i da neko izraz svog nezadovoljstva tako iskazuje, narušavajući tuđu imovinu – upozorila je Božana Vukadinović, predsednica Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu na današnjoj akciji prekrečavanja grafita sa zida u ulici Koče Kolarova, koja se nalazi u širem centru Zrenjanina.

LSV

-  Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine akciju prekrečavanja grafita sprovodi već neko vreme i nastavićemo je jer nećemo dopustiti netoleranciju, netrpeljivost i pozivanje na mržnju u našem gradu. Zrenjanin je kuća svih nas i zato što živimo ovde moramo svi zajedno učiniti naš grad boljim i lepšim mestom za sve svoje građanke i građane – istakla je predsednica GrO LSVO u Zrenjaninu. Podsećamo, omladinke i omladinci su u nekoliko navrata prekrečavali neprimerene grafite i apelovali na nadležne da se ovakve pojave ne smeju tolerisati i da je neophodno utvrditi odgovornost i kazniti počinioce. Akcijama su se takođe pridružili i predstavnici i predstavnice GrO SPO Zrenjanin.

(BILSV, 27.04.2012.)



Saopštenja | Subota, 05. 03. 2011. | Komentara: 0

Reagovanje: Kragujevačka gimnazija nije najstarija u Srbiji

Tvrdnjom da je kragujevačka gimnazija najstarija gimnazija u Srbiji, B92 je danas počinila grešku koja bi mogla poslati poruku da Vojvodina nije u Srbiji.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Iz medija | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Rekonstrukcija vlade, pa razgovor o Vojvodini

NOVI SAD /BEOGRAD - Ne odustajemo od obeštećenja Vojvodini zbog prodaje NIS (Naftagasa) po nerealno niskoj ceni. Takođe, insistiramo da se Pokrajini vrati sva imovina koja joj je oduzeta posle Miloševićevog puča 1988. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook