Marton: Nije lako biti mlad u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 12. 08. 2011. | Komentara: 0

Marton: Nije lako biti mlad u Srbiji

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je danas povodom Međunarodnog dana mladih da danas na žalost nije lako biti mlad u Srbiji te da su omladinci i omladinke svojevrsni heroji današnjeg vremena.

Aleksandar Marton

- Srećom, Zrenjanin ima sposobnu i pametnu omladinu, o čemu govore mnogobrojni uspesi u nauci i sportu, kreativne ideje, inicijative i mnogi događaji, iza kojih stoje mladi ljudi, željni promena i života. Svima njima treba čestitati na uspesima i onome što čine za svoj grad, jer su najbolji promoteri sredine u kojoj žive " rekao je Maron u saopštenju upućenom medijima. On je dodao da je zbog toga zadatak svakog funkcionera da učini sve da stvori jednake šanse za sve mlade i obezbedi sigurnu budućnost za svakog.

- Skupština grada Zrenjanina, zajedno sa mnom, otvorena je za sve mlade ljude sa dobrom idejom, predlogom ili sugestijom, kao i za bilo koji vid građanskog aktivizma, kao načina aktivnog učešća u kreiranju javnog života, što vodi ka lepšem i boljem Zrenjaninu " naveo je on.

(BILSV, 12.08.2011.)
Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država".
Saopštenja | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Delegacija LSV - VOJVOĐANI na komemoraciji u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI boravila je danas u Bosni i Hercegovini na komemoraciji povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici.
Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook