Marton: Vlast i SzS se utrkuju ko će više udariti po EU

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 07. 04. 2020. | Komentara: 0

Marton: Vlast i SzS se utrkuju ko će više udariti po EU

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton optužio je danas i vlast i opoziciju iz Saveza za Srbiju da se utrkuju ko će više udariti po Evropskoj uniji.

LSV

- Trka vlasti i nacionalističke opozicije u tome ko će više udariti po Evropskoj uniji se nastavlja. Neće pobediti niko, a najviše gubi Srbija - napisao je Marton na Tviteru, povodom izjave jednog od lidera SzS-a Vuka Jeremića da je ideja o Evropi bez granica „žestoko uzdrmana“.

- Antievropski narativ „predsednika sveta u pokušaju“ je veoma poznat. Naravno da se EU neće raspasti i naravno da nećemo biti gubernija - poručio je Aleksandar Marton.


(SzILSV, 07.04.2020)




Omladina LSV | Petak, 12. 08. 2011. | Komentara: 0

Stvoriti perspektivu za mlade ljude

ZRENJANIN - Gradska organizacija Omladine LSV Zrenjanin saopštila je danas da LSVO kroz Akcioni plan politike za mlade nastoji da izgradi demokratsko društvo solidarnosti, slobode, ravnopravnosti, socijalne pravde, u kojem će obrazovanje biti dostupno svima.
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 08. 2011. | Komentara: 0

Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

PANČEVO - U noći između 9. i 10. avgusta 2011. godine za sada nepoznati počinioci ispisali su ispod prozora sedišta GrO LSV Pančevo veliki grafit na kojem piše "pravoslavlje ili smrt".

- Nema sumnje da je ova poruka upućena Ligi socijaldemokrata Vojvodine " ocenjuje se u saopštenju Gradskog odbora LSV Pančevo.
Izjave | Sreda, 10. 08. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao radove na keju u Novom Sadu

NOVI SAD - Rekonstrukcija poslednje deonice Sunčanog keja, od Mosta slobode do Mornarice, trebalo bi da budu okončana početkom septembra, najavljeno je tokom današnje posete predsednika Skupštine grada Aleksandra Jovanovića radovima na ovom potesu novosadskog šetališta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook