Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. On je u izjavi za zrenjaninsku televiziju KTV rekao da je nasilje prema Zrenjaninkama i Zrenjanincima iz godine u godinu, iz dana u dan sve izraženije.

LSV

- Nasilje je po tom pitanju da mi nemamo pijaću vodu, da je 16 hiljada ljudi bilo manje na popisu 2022. nego na popisu 2011. godine, nasilje prema političkim neistomišljenicima, nasilje prema nezavisnim medijima koji praktično ni ne postoje u Zrenjaninu, sem u nekoliko pozitivnih slučajeva i opozicija u Zrenjaninu definitivno mora da stane u kraj svemu tome, a to će učiniti tako što će pobediti na lokalnim izborima koji će biti održani ili u decembru 2023. ili na proleće 2024. godine – rekao je Marton.

Ističe da opozicija obećava građankama i građanima Zrenjanina da neće raditi onako kako radi sadašnja vlast okupljena oko SNS.

- Oni su pokazali koliko su nestručni i bahati i po pitanju Nacrta plana razvoja grada Zrenjanina za 2023. godinu. Praktično su ga potpuno nakaradno napisali do te mere da on ne može da se menja. Vlasti su, tobože, pozvale građanke i građane Zrenjanina da im daju neke predloge, ali to ne da ne može da se popravi, to je toliko loše napisano da su opozicione stranke formirale radnu grupu, pogledale taj materijal i donele odluku da ga odbace i da ga napišu ponovo. A napisaće ga ponovo kad pobede na lokalnim izborima. Zato je vrlo dobro što su građanke i građani Zrenjanina i danas na ulicama, što će reći šta misle o napadu na našeg prijatelja Predraga Voštinića iz Kraljeva, a mi želimo da saznamo i ko je na njega naleteo automobilom, da čujemo imena tih ljudi, da ne bude da se čuje samo ono što se dešava u Beogradu. U Kraljevu se desio praktično pokušaj ubistva a mi ne znamo ko stoji iza toga – zaključio je Marton.

(SzILSV-Vojvođani, 17.09.2023)Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Po 127. put zahtevamo, rešite problem protivgradne zaštite!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI po 127. put postavlja pitanje vlastima kada će rešiti problem protivgradne zastite.

Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani moraju da imaju ispravnu pijaću vodu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak, posle nestanka električne energije u nekoliko susednih zemalja, da „Srbija mora da ima struju“. 
Iz medija | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Uskoro ćemo imati nove izbore, građani sve teže žive

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš izjavio je da je on zadovoljan rezultatima izbora. On je gostujući u emisiji „Politbiro“ istakao i da ne očekuje da će vlasti formirane nakon decembarskih i junskih izbora dočekati pun mandat, kako je najavljeno, jer su građani u sve težoj ekonomskoj situaciji.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook