Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Novi Sad, 5. april 2024 - Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.

LSV

Po dostupnim podacima, nekoliko najvećih američkih i svetskih kompanija ulaže milijarde dolara u proizvodnju eksperimentalnog modela letećeg vozila na kratke staze, istovremeno ulažući milijarde dolara u osmišljavanje nečeg nalik serijskoj proizvodnji, dok naš „ekonomski tigar“ najavljuje da će se u narednih nekoliko godina u fabrici u Šumadiji, u kojoj se donedavno proizvodio jedan od skromnijih evropskih automobila, proizvoditi gotovi serijski leteći automobili.

Bajke ostavimo Hansu Kristijanu Andersenu ili „Pričama iz 1001 noći“ u kojoj lete ćilimi, a stvarnost koju živimo moramo sami da kreiramo.

Znamo da vređanje inteligencije građana Srbije nije zakonom kažnjivo, ali čoveka koji se na ovakav način sprda sa državom i celim društvom mora stići kazna.

Ta kazna mora uslediti na predstojećim izborima, jer samo odlazak ovakve vlasti može doneti bilo što pozitivno u Srbiju.
 
Aleksandar Marton
portparol
 Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook