Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Novi Sad, 31. mart 2024 - Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 

LSV

Đurić je svojom podrškom navijačima maskiranim u studente pokazao da ne vidi našu državu kao slobodnu zemlju za koju su se borili naši preci, već kao logor u kojem on i njegova SNS kamarila haraju kao krvnici, a nas građane kao roblje koje oni mogu da ucenjuju, tuku, i drže u strahu, sada čak i na Univerzitetu, ukoliko im se prohte.

LSV - VOJVOĐANI NEĆE dozvoliti takvo ponašanje, ne bez borbe, jer nećemo dozvoliti da nam oduzmu slobodu, Vojvodinu i Srbiju.

Predstojeći izbori su jedini način da jasno kažemo da ne pristajemo da budemo uplašeni i ugnjetavani, da je naš Novi Sad slobodan grad, da svi možemo i zaslužujemo bolje!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi Sad



Iz medija | Petak, 01. 04. 2011. | Komentara: 0

Hoćemo imovinu, novac i policijsku upravu za Vojvodinu

NOVI SAD - Spremni smo da s Beogradom razgovaramo o našim stavovima da bi Vojvodini trebalo da bude vraćena sva imovina koja joj je 1988. oduzeta, poput puteva, železnice, elektroprivrede i lutrije, ali nismo spremni da od njih odustanemo.
Izjave | Petak, 01. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Loš odnos republičkih organa prema pokrajinskim

BEOGRAD - Od 2000. godine Skupština AP Vojvodine uputila je Narodnoj skupštini Republike Srbije ukupno 39 zakonskih predloga i na desetine amandmana na različite zakone, a od tog broja usvojeno je svega pet zakona i 13 amandmana, istakla je danas potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević.
Izjave | Petak, 01. 04. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Istina se mora otkriti

NOVI SAD - Inicijativu REKOM svakako treba podržati jer ona vodi ka pomirenju " izjavila je na tribini "Da se zna, da se ne ponovi" portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov. REKOM je inicijativa za osnivanje Regionalne komisije za utvrđivanje činjenica o ratnim zločinima i drugim teškim kršenjima ljudskih prava od 1991. do 2001. godine na prostoru bivše SFRJ.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook