Mirović svesno frizira podatke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 30. 03. 2013. | Komentara: 0

Mirović svesno frizira podatke

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže da Igor Mirović svesno „frizira“ podatke.

LSV

Naime, potpredsednik SNS Igor Mirović rekao je da će ta stranka zatražiti ostavku predsednika Vlade AP Vojvodine Bojana Pajtića ako ostvare dobar rezultat i na lokalnim izborima u Kovinu 7. aprila, kao što je bio slučaj sa ponovljenim pokrajinskim izborima u Zrenjaninu, Apatinu i Srbobranu.

- Govori da je promenjena volja birača u tri opštine, a ustvari oni su tamo dobili najviše glasova i u maju. Čak i da se promeni vlast u Kovinu, to nije razlog da se ide na nove izbore u Vojvodini - napomenuo je Bojan Kostreš za današnje Večernje novosti.

(BILSV, 30.03.2013)



Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2024. | Komentara: 0

Podrška studentima koji brane slobodu i dostojanstvo svoje kuće

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je studente koji su juče blokrali zgradu Rektorata Novosadskog univerziteta s ciljem da onemoguće održavanje, kako su naveli, protivpravno organizovanih izbora za Studentski parlament Filozofskog fakulteta.
Saopštenja | Utorak, 11. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina nije problem. Ona je rešenje!

Pozivam sve važne činioce našeg društva da najzad prihvate potrebu decentralizacije Srbije i istinu o tome šta je to autonomija Vojvodine. Važno je i zbog neophodne modernizacije našeg državnog sistema, koji bi morao da podrazumeva decentralizaciju, ali i zbog pojma autonomije Vojvodine koji svi centralistički i nacionalistički režimi zloupotrebljavaju decenijama unazad.
Izjave | Ponedeljak, 10. 06. 2024. | Komentara: 0

Olenik: U Vojvodini je sve počelo, u Vojvodini će se i završiti

Član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik kaže da izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su „nad našim narodom počinjeni brojni i strašni zločini, da mi nismo zapodenuli ratove u svetu i da smo za agresore bili kolateralna šteta“ nije istinita.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook