Na vladajućoj koaliciji je da pronađe jedinstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 17. 04. 2013. | Komentara: 0

Na vladajućoj koaliciji je da pronađe jedinstvo

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas, nakon sastanka sa predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem, da su njih dvojica u razgovoru došli do zaključka da je najbolje da predložena Deklaracija o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Autonomne pokrajine Vojvodine ostane u onom obliku u kojem ju je usvojila Vlada AP Vojvodine.

LSV

Kostreš je u izjavi za RTV Vojvodine dodao da neće biti izbacivanja ni jedne rečenice, a da je na vladajućoj koaliciji da pokuša da pronađe jedinstvo u delovanju i da zajedničkim snagama izgura tu deklaraciju.
– Puno toga zavisi od predsednika parlamenta gospodina Pastora. On sutra ima konsultacije sa šefovima poslaničkih grupa, pa ćemo videti koji je njegov stav – istakao je Kostreš. Dodao je i da se oko svih pitanja koja su vezana za navedenu deklaraciju mora postići jedinstvo u vladajućoj koaliciji.

(BILSV, 17. 04. 2013.)




Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook