Na vladajućoj koaliciji je da pronađe jedinstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 17. 04. 2013. | Komentara: 0

Na vladajućoj koaliciji je da pronađe jedinstvo

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas, nakon sastanka sa predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem, da su njih dvojica u razgovoru došli do zaključka da je najbolje da predložena Deklaracija o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Autonomne pokrajine Vojvodine ostane u onom obliku u kojem ju je usvojila Vlada AP Vojvodine.

LSV

Kostreš je u izjavi za RTV Vojvodine dodao da neće biti izbacivanja ni jedne rečenice, a da je na vladajućoj koaliciji da pokuša da pronađe jedinstvo u delovanju i da zajedničkim snagama izgura tu deklaraciju.
– Puno toga zavisi od predsednika parlamenta gospodina Pastora. On sutra ima konsultacije sa šefovima poslaničkih grupa, pa ćemo videti koji je njegov stav – istakao je Kostreš. Dodao je i da se oko svih pitanja koja su vezana za navedenu deklaraciju mora postići jedinstvo u vladajućoj koaliciji.

(BILSV, 17. 04. 2013.)




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook