NAJAVA DOGAĐAJA

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Najave | Petak, 06. 11. 2015. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

Novi Sad, 06. novembar - Zastave Vojvodine će se i u ovog vikenda, trećeg zaredom, vijoriti u vojvođanskim mestima!

LSV
 
Liga socijaldemokrata Vojvodine u subotu, 07. novembra i nedelju, 08. novembra organizuje kolone zastava širom Vojvodine - od Begeča do Kisača, od Čoke do Ruskog Sela, od Taraša do Lalića. U nedelju će šetnja biti održana u Mošorinu i to će biti 30 mesto u kojem su već prošle kolone zastava Vojvodine.
 
Prva kolona ovog vikenda krenuće u Begeču u 10 časova, a nakon nje oko 10:30 okupljenima će se obratiti član Predsedništva LSV Aleksandar Kravić. Nakon šetnje u Kisaču, stanovnicima ovog mesta će se oko 10.30 sati obratiti potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV i pokrajinski poslanik Robert Kolar.
 
Predsednik Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev govoriće oko 11.30 sati u mestu Taraš, nakon šetnji 100 zastava Vojvodine ovim mestom, a u to vreme u Čoki će se meštanima obratiti predsednik Lige paora i pokrajinski poslanik LSV Miloš Šibul.
 
Po završetku šetnje 100 vojvođanskih zastava ulicama Lalića, meštanima i meštankama će se oko 12.30 sati obratiti član Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zdenko Kolar. A pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton oko 12.30 će govoriti u Ruskom Selu.
 
Član Stručnog saveta za poljoprivredu LSV Dušan Jovanović govoriće u nedelju, oko 12.30 sati, nakon šetnje zastavama Vojvodine, ispred mesne zajednice u Mošorinu.
 
Pre, tokom i nakon šetnji na štandovima LSV, koji će biti postavljeni u centru svakog od ovih mesta, biće prikupljani potpisi za inicijativu za zaštitu vojvođanskih poljoprivrednika i spas vojvođanskih oranica, koju je pokrenula Liga socijaldemokrata Vojvodine.
 
Pozivamo vas da izveštavate.
Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Najave | Ponedeljak, 26. 09. 2016. | Komentara: 0

Tribina povodom 25 godina od prvih antiratnih protesta u Vojvodini

Pre četvrt veka, od 18 do 23. septembra 1991. godine, Liga socijaldemokrata Vojvodine je održala prve antiratne demonstracije ispred Skupštine AP Vojvodine, sa šetnjom do Komande garnizona, nakon čega su privedeni Nenad Čanak i Vladimir Kranjčević. Tim povodom u sredu, 28. septembra biće održana tribina u prostorijama Kulturnog centra Novog Sada, na prvom spratu, sa početkom u 19.30 sati. 
Najave | Subota, 23. 04. 2016. | Komentara: 0

Raspored glasanja funkcionera LSV

NOVI SAD, 23. april - Funkcioneri Lige socijaldemokrata Vojvodine glasaće u nedelju na izborima po sledećem rasporedu:

Najave | Četvrtak, 21. 04. 2016. | Komentara: 0

Završna konvencija LSV

NOVI BEČEJ, 21. april - Završna konvencija Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održana DANAS, u četvrtak, 21. aprila u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju (Petra Drapšina 11-13), sa početkom u 19:30 h.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook