Najava šetnji vojvođanskih zastava

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Najave | Petak, 23. 10. 2015. | Komentara: 0

Najava šetnji vojvođanskih zastava

Liga socijaldemokrata Vojvodine organizovaće u subotu, 24. oktobra u deset vojvođanskih mesta šetnju kolona sa po 100 zastava Vojvodine. 

LSV

Kolone zastava proći će ulicama Bajše, Banatskog Novog Sela, Čantavira, Kuzmina, Lokvi, Mokrina, Mužlje, Novog Miloševa, Opova i Ruskog Krstura. 

RUSKI KRSTUR

Prva šetnja vojvođanskih zastava u subotu će biti u Ruskom Krsturu, kada će ligašice i ligaši u 9 časova krenuti iz parka u centru mesta, noseći 100 zastava Vojvodine. Obilazeći okolne ulice, šetnju će završiti kod pijace u ulici Maršala Tita
Po završetku šetnje, oko 09:30 okupljenima će se obratiti narodna poslanica LSV Olena Papuga.

KUZMIN

Šetnja u Kuzminu kreće u 11 časova od štanda LSV, koji će biti ispred Doma kulture u Zadružnoj ulici 1, odakle će povorka ići okolnim ulicama i završiće šetnju na početnom mestu kod štanda.  Po završetku šetnje, oko 11:30 okupljenima će se obratiti potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodni poslanik LSV Đorđe Stojšić.

MUŽLJA

U isto vreme, u 11 časova, sto vojvođanskih zastava poneće građani Mužlje od štanda LSV, koji će biti u ulici Mađarske komune 42, odakle će povorka ići ulicama Reves Antala, Hunjadi Janoša, Aranji Janoša, Dože Đerđa. Šetnja će biti završena na početnom mestu kod štanda. 
Po završetku šetnje, oko 11:30 okupljenima će se obratiti narodni poslanik LSV Dejan Čapo i odbornik LSV u zrenjaninskoj skupštini Tibor Vaš.


BAJŠA

Šetnja 100 vojvođanskih zastava u Bajši kreće u 11.55 sati od štanda LSV koji će biti postavljen ispred prodavnice u ulici Maršala Tita, u centru mesta, a završava se na Trgu oslobođenja
Po završetku šetnje, oko 12:30 okupljenima će se obratiti član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić.

BANATSKO NOVO SELO

U Banatskom Novom Selu 100 vojvođanskih zastava proneće ligaši i ligašice  od 11.55 časova iz glavne ulice Maršala Tita 79, ispred pekare „Jani“, a šetnju će završiti kod štanda LSV ispred Mesne zajednice u ulici Maršala Tita 67
Po završetku šetnje, oko 12:30 okupljenima će se obratiti predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev.

ČANTAVIR

I u Čantaviru šetnja kreće u 11.55 sati od štanda LSV, koji će biti postavljen ispred Mesne zajednice u ulici Maršala Tita 38, kretaće se okolnim ulicama i završiti na početnom mestu.
Po završetku šetnje, oko 12:30 okupljenima će se obratiti predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Nenad Čanak.

LOKVE

Šetnja 100 vojvođanskih zastava u Lokvama kreće u 11.55 časova ispred škole u Lenjinovoj ulici 91, a završava se kod štanda LSV ispred Doma kulture, na Trgu oslobođenja 5
Po završetku šetnje, oko 12:30 okupljenima će se obratiti pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.

OPOVO

U Opovu će šetnja 100 zastava Vojvodine, takođe, početi u 11.55 časova od štanda LSV, koji će biti postavljen ispred fontane u parku u ulici Borisa Kidriča 8, kretaće se ulicama Bratstva i jedinstva, Ive Lole Ribara i Stanka Tomića, pa se vraća na početno mesto ispred štanda. 
Po završetku šetnje, oko 12:30 okupljenima će se obratiti zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodni poslanik Bojan Kostreš.

MOKRIN

Šetnja 100 vojvođanskih zastava u Mokrinu kreće u podne od Pravoslavne crkve u centru mesta, a završava se kod štanda LSV na trgu Devetog januara.  Po završetku šetnje, oko 12:30 okupljenima će se obratiti predsednik Lige paora i pokrajinski poslanik LSV Miloš Šibul.

NOVO MILOŠEVO

I u Novom Miloševu šetnja kreće u podne od štanda LSV koji će biti ispred zgrade Mesne zajednice, a kolona, koja će nositi 100 zastava AP Vojvodine, će proći ulicama Maršala Tita, Petra Plavkića i Nikole Tesle i završiće šetnju na početnom mestu. 
Po završetku šetnje, oko 12:30 okupljenima će se obratiti potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški.

Pre, tokom i nakon šetnji na štandovima će biti prikupljani potpisi za inicijativu za zaštitu vojvođanskih poljoprivrednika i spas vojvođanskih oranica, koju je pokrenula LSV.


Pozivamo vas da izveštavate.
Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Najave | Sreda, 15. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš u četvrtak u emisiji "Iza vesti"

U četvrtak, 16. novembra nemojte propustiti gostovanje predsednika Vojvođana LSV Bojana Kostreša u emisiji "Iza vesti".
Najave | Četvrtak, 09. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš u petak u emisiji Među nama

U petak, 10. novembra od 17.30 časova obavezno pogledajte gostovanje predsednika Vojvođana LSV Bojana Kostreša u emisiji MEĐU NAMA.

Najave | Četvrtak, 09. 11. 2023. | Komentara: 0

Bojan Kostreš u petak u Politbirou

U petak, 10. novembra od 17.20 časova nemojte propustiti gostovanje pedsednika Vojvođana LSV Bojana Kostreša u emisiji POLITBIRO.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook