Najsavremenija elektronika za PS Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 03. 06. 2015. | Komentara: 0

Najsavremenija elektronika za PS Vojvodine

NOVI SAD – U cilju unapređivanja trenažnih procesa vojvođanskih sportista, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu finansirao je sa pet miliona dinara kupovinu najsavremenije elektronike za Plivački savez Vojvodine.

LSV

Elektronika koja će vojvođanskim plivačicama i plivačima obezbediti najprecijznija merenja prezentovana je danas na bazenu "Slana bara" u Novom Sadu, a revijalnom takmičenju kojim je puštena u rad, prisustvovala je i Pokrajnska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić koja je ovom prilikom istakla koliko je važno ulagati u savremenu opremu i poboljšanje uslova za treniranje i takmičenje sportista.
– U ovoj predolimpijskoj godini resorni sekretarijat izdvojio je posebna sredstva za unapređenje trenažnih procesa sportista u Vojvodini, zato smo i pomogli Plivačkom savezu Vojvodine za kupovinu elektronike koja ispunjava sve FINA uslove i koja će našim plivačima pomoći u njihovom treniranju, ali i samim takmičenjima. S obzirom da je ova elektronika mobilna, ubuduće će na svim takmičenjima koji se održavaju u Vojvodini naše plivačice i plivači imati priliku da tačno izmere svoja vremena i postignu norme za velika međunarodna takmičenja, što do sada nije bio slučaj i oni su obično morali da putuju u inostranstva ili da iznajmljuju neophodnu elektronsku opremu – kazala je Tepić.
U ovom ciklusu unapređenja trenažnih procesa i uslova, Pokrajinski sekretarijat obezbedio je još pet miliona dinara kupovinu partera za Gimnastički savez Vojvodine koji će biti jedini sertifikovan u zemlji, a sredstva je dobio i Vaterpolo savez Vojvodine koji će kupiti golove za sve vojvođanske vaterpolo klubove. Značajna sredstva za dodatni program dobio je i Kajak kanu savez Vojvodine za kupovinu pet čamaca četvoroseda za mlađe kategorije, promovišući ovu novu diciplinu.
 
(BILSV, 03.06.2015)



Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook