Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

KIKINDA – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ističe da su Kikinđani svedoci učestalih verbalnih, a na poslednjem građanskom protestu i fizičkih napada na pripadnike opozicije. 

LSV

Tokom prošlonedeljnih građanskih protesta, na kolonu građana nepoznata lica bacala su jaja i vodu. Tom prilikom je jedna žena pogođena jajetom u nogu, a poznati sportski komentator Milojko Pantić je poliven vodom.  

- Kikindski ligaši najoštrije osuđuje sve vidove nasilja, kako verbalnog, tako i fizičkog, bez obzira na to da li su ti koji vređaju i napadaju vlast, opozicija ili građani. Živimo u 21. veku i teżimo evropskim vrednostima, te se u skladu sa tim društvo mora i ponašati. Kakav primer dajemo mladima ako uzvikujemo uvrede, preko medija vređamo političke aktere pozicije i opozicije? Šta treba u budućnosti da očekujemo ukoliko mladima ovakvo ponašanje bude model? Vlast se ne osvaja uvredama niti brani jajima i vodom – zaključio je Grujić.

 (SzILSV, 20.02.2019)



Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook