Nastavak akcije uređenja parka "Titov gaj"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 0

Nastavak akcije uređenja parka "Titov gaj"

Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev, zajedno sa Igorom Martonom, predsednikom Saveta MZ "Žarko Zrenjanin", obišao je danas park "Titov gaj", u kojem je, uz pomoć LSV, nastavljeno uređenje postavljanjem stubova za reflektore.

LSV

- Angažovanjem članica i članova Lige nastavlja se opremanje spomen parka “Titov gaj“ postavljanjem stubova za reflektore, čime se ovo spomen obeležje unapređuje u pravi mali sportski centar. Planirano je da se u narednom periodu na toj lokaciji uradi i trim staza sa kompletnim sportskim sadržajima, poput one u Karađorđevom parku, čime bi projekat bio kompletno realizovan – istakao je mr Vasiljev. On je dodao da LSV uvek radi u službi i interesu svih građanki i građana, što su oni i prepoznali ukazavši Ligi poverenje na izborima 6. maja. Prema rečima Igora Martona, Savet Mesne zajednice „Žarko Zrenjanin“ je, kao jedan od prioitetnih zadataka u ovom mandatu, imao obnovu ovog spomen parka koji je dugo bio zapušten.

- Uspeli smo da skromnim sredstvima kojima raspolažemo, napravimo igrališta za mali fudbal, basket i odbojku na pesku, postavili smo klupe i kante za otpatke. Postavljanjem reflektora obezbedili smo sugrađankama i sugrađanima da mogu i u večernjim satima da provode vreme u ovom lepom okruženju – istakao je Igor Marton.

 - Uvereni smo da će nam u sprovođenju projekta do kraja, ali i novim sledećim aktivnostima, pomoći i Vladimir Vasiljev sa mesta pokrajinskog poslanika u Skupštini AP Vojvodine – poručio je predsednik Saveta MZ "Žarko Zrenjanin".

(BILSV, 16.05.2012.)



Događaji | Ponedeljak, 09. 05. 2011. | Komentara: 0

Prva regionalna sednica Parlamenta mladih Srbije u Skupštini APV

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine danas je održana prva regionalna sednica Evropskog parlamenta mladih Srbije, na kojoj je učestvovalo oko 50 srednjoškolaca. Među učesnicima današnjeg zasedanja Evropskog parlamenta mladih bili su učenici novosadskih gimnazija Jovan Jovanović Zmaj, Isidora Sekulić, Laza Kostić, Karlovačke gimnazije i učenici srednjih škola Isidor Bajić, Elektro-tehničke i Ekonomske škole u Novom Sadu.
Izjave | Ponedeljak, 09. 05. 2011. | Komentara: 0

Bez razgovora o pokrajinskim izborima

NOVI SAD - Komentarišući najave da bi pokrajinski izbori mogli biti raspisani u septembru ili decembru, odvojeno od republičkih, potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević, koja je i potpredsednica Skupštine AP Vojvodine, rekla je za Dnevnik da ne očekuje izbore u Pokrajini pre proleća 2012. godine.
Izjave | Nedelja, 08. 05. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Žrtve su prioritet

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak podržao je danas svojim potpisom osnivanje Regionalne komisije za utvrđivanje činjenica o žrtvama ratova na prostoru SFRJ (REKOM). Ističući da istina i zagađenje nemaju granice, Čanak je rekao da su ovi prostori zagađeni lažima zbog čega je neophodna jedna ovakva zajednička akcija.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook