Ne polemišemo sa interesnim grupacijama!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 04. 2015. | Komentara: 0

Ne polemišemo sa interesnim grupacijama!

NOVI SAD, 3. april - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da polemiše sa Trećom Srbijom. Sa tom grupacijom ćemo polemisati onog momenta kada postanu stranka, kada im mandate na izborima budu dali građani svojim glasovima.
 
LSV
Podsećamo, Treća Srbija na izborima 2012. nije ni učestvovala, niti kao stranka, niti njeni članovi imenom i prezimenom, nego je falsifikovala i prekrojila izbornu volju građana, otevši mandate drugoj političkoj organizaciji ne bi li se na taj način dočepala komunalnih preduzeća Novog Sada, koja je dovela na rub propasti.
 
Međutim, nemamo nameru da ćutimo o svemu što rade Novom Sadu i njegovoj imovini, u čega su građani mogli da se uvere u prethodnom periodu, kao i u poslednjih nekoliko dana.
 
Interesnom grupacijom Treća Srbija i njihovim učinkom već se bavila Državna revizorska institucija, a verujemo da će se, pre ili kasnije, baviti svi drugi nadležni organi.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2024. | Komentara: 0

Podrška studentima koji brane slobodu i dostojanstvo svoje kuće

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je studente koji su juče blokrali zgradu Rektorata Novosadskog univerziteta s ciljem da onemoguće održavanje, kako su naveli, protivpravno organizovanih izbora za Studentski parlament Filozofskog fakulteta.
Saopštenja | Utorak, 11. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina nije problem. Ona je rešenje!

Pozivam sve važne činioce našeg društva da najzad prihvate potrebu decentralizacije Srbije i istinu o tome šta je to autonomija Vojvodine. Važno je i zbog neophodne modernizacije našeg državnog sistema, koji bi morao da podrazumeva decentralizaciju, ali i zbog pojma autonomije Vojvodine koji svi centralistički i nacionalistički režimi zloupotrebljavaju decenijama unazad.
Izjave | Ponedeljak, 10. 06. 2024. | Komentara: 0

Olenik: U Vojvodini je sve počelo, u Vojvodini će se i završiti

Član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik kaže da izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su „nad našim narodom počinjeni brojni i strašni zločini, da mi nismo zapodenuli ratove u svetu i da smo za agresore bili kolateralna šteta“ nije istinita.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook