Ne svoditi razgovor samo na to da li će Pajtić biti premijer

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 12. 06. 2014. | Komentara: 0

Ne svoditi razgovor samo na to da li će Pajtić biti premijer

NOVI SAD – Komentarišući mogućnost formiranja takozvane vlade nacionalnog jedinstva ili koncentracione vlade u AP Vojvodini koju je predložio predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je za Politiku rekao da ta ideja, o kojoj se već neko vreme neformalno razgovara, nije realna bez saglasnosti dve najjače stranke - DS-a i SNS-a.

LSV

 Politika navodi da su i pre lansiranja te ideje pregovori o rekonstrukciji aktuelne vlade zapali u ćorsokak. 
– Nije pitanje da li su koalicioni partneri demokrata moralni ili amoralni, već je činjenica je da DS više nema većinu, a naši stalni apeli da se razgovara o programu, o rekonstrukciji, da se uklone ljudi koji su problem u našoj saradnji svode se na to da li će Pajtić biti premijer – rekao je Kostreš.

(BILSV, 12. 06. 2014)




Iz medija | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Pobeda opozicije u Novom Sadu ozbiljno bi uzdrmala naprednjačku vlast

Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik izjavio je da postoji veza između predstojećih izbora i dovođenja novog rukovodstva Pokrajinske vlade, na čijem čelu je sada Maja Gojković, a jedna od njenih zamenica Sandra Božić.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš imenovao Aleksandra Olenika za člana Predsedništva LSV - VOJVOĐANI

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš imenovao je Aleksandra Olenika za novog člana Predsedništva stranke.
Odbori LSV | Nedelja, 19. 05. 2024. | Komentara: 0

Kandidatkinja koalicije Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin Bojana Begović najpopularnija ličnost zrenjaninske opozicije

Kandidatkinja na izbornoj listi „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ Bojana Begović, doktorantkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, osvojila je drugo mesto u izboru nedeljnika „Zrenjanin“ za političku ličnost godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook