Neka SNS prezentuje dokaze državnim organima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 20. 03. 2013. | Komentara: 0

Neka SNS prezentuje dokaze državnim organima

NOVI SAD - Predsednik poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški rekao je danas novinarima, povodom zahteva Srpske napredne stranke da budu raspisani prevremeni izbori u AP Vojvodini, da je legitimno pravo opozicije da traži izbore.

LSV

On je nakon Kolegijuma Skupštine AP Vojvodine, na kom se raspravljalo o zahtevu SNS istakao i da su optužbe koje su iznete vrlo ozbiljne, ali da tim povodom nije pokrenut nikakav istražni postupak.

- Koliko je meni poznato, nije pokrenut bilo kakav istražni postupak koji bi se ticao ni Razvojne banke Vojvodine, ni robnih rezervi. Ukoliko takvi dokazi i argumenti ne postoje onda je ova inicijativa neozbiljna, a ako dokazi postoje, očekujemo da se prezentuju državnim organima. U protivnom, očekujem da se ovakva pitanja više ne pokreću. Podsetiću da je prikrivanje dokaza o krivičnom delu je takođe krivično delo - rekao je Branislav Bogaroški.

(BILSV, 20.03.2013)



Odbori LSV | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Za razvoj sporta u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Na današnjoj konferenciji za novinare Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, temа je bilа trаnsformаcijа Sportskog sаvezа Zrenjanina (SSGZ) i njegove nove progrаmske аktivnosti, u sklаdu s promenаmа u sistemu funkcionisаnjа sportа u gradu, kao i predlozi za unapređenje rada u ovoj oblasti.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je jučerašnji miting opozicije u Beogradu pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvođanska imovina otišla u dva koraka

BEOGRAD - Radna grupa za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine koja je formirana u petak, na osnovu nedavnog dogovora premijera Mirka Cvetkovića i predsednika LSV Nenada Čanka, prvi radni sastanak imaće u četvrtak u Beogradu - potvrdio je za Večernje Novosti Bojan Kostreš, koji je imenovan za predsednika te radne grupe.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook