Neka SNS prezentuje dokaze državnim organima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 20. 03. 2013. | Komentara: 0

Neka SNS prezentuje dokaze državnim organima

NOVI SAD - Predsednik poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški rekao je danas novinarima, povodom zahteva Srpske napredne stranke da budu raspisani prevremeni izbori u AP Vojvodini, da je legitimno pravo opozicije da traži izbore.

LSV

On je nakon Kolegijuma Skupštine AP Vojvodine, na kom se raspravljalo o zahtevu SNS istakao i da su optužbe koje su iznete vrlo ozbiljne, ali da tim povodom nije pokrenut nikakav istražni postupak.

- Koliko je meni poznato, nije pokrenut bilo kakav istražni postupak koji bi se ticao ni Razvojne banke Vojvodine, ni robnih rezervi. Ukoliko takvi dokazi i argumenti ne postoje onda je ova inicijativa neozbiljna, a ako dokazi postoje, očekujemo da se prezentuju državnim organima. U protivnom, očekujem da se ovakva pitanja više ne pokreću. Podsetiću da je prikrivanje dokaza o krivičnom delu je takođe krivično delo - rekao je Branislav Bogaroški.

(BILSV, 20.03.2013)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook