Neka SNS prezentuje dokaze državnim organima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 20. 03. 2013. | Komentara: 0

Neka SNS prezentuje dokaze državnim organima

NOVI SAD - Predsednik poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški rekao je danas novinarima, povodom zahteva Srpske napredne stranke da budu raspisani prevremeni izbori u AP Vojvodini, da je legitimno pravo opozicije da traži izbore.

LSV

On je nakon Kolegijuma Skupštine AP Vojvodine, na kom se raspravljalo o zahtevu SNS istakao i da su optužbe koje su iznete vrlo ozbiljne, ali da tim povodom nije pokrenut nikakav istražni postupak.

- Koliko je meni poznato, nije pokrenut bilo kakav istražni postupak koji bi se ticao ni Razvojne banke Vojvodine, ni robnih rezervi. Ukoliko takvi dokazi i argumenti ne postoje onda je ova inicijativa neozbiljna, a ako dokazi postoje, očekujemo da se prezentuju državnim organima. U protivnom, očekujem da se ovakva pitanja više ne pokreću. Podsetiću da je prikrivanje dokaza o krivičnom delu je takođe krivično delo - rekao je Branislav Bogaroški.

(BILSV, 20.03.2013)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook