Neko mora da odgovara za prebijanje Raše Popova!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 18. 11. 2014. | Komentara: 0

Neko mora da odgovara za prebijanje Raše Popova!

Novi Sad, 18. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita ko će da odgovara zbog prebijanja Raše Popova. Jer neko mora.

LSV

Pored maloletnika koji su ga pretukli, red je da se ispita i odgovornost nadležnog Centra za socijalni rad koji o njima vodi računa ili nadležnih u Ministarstvu koje vodi računa o radu tog Centra za socijalni rad.

Kako je inače moguće da posle dvadeset dana saznajemo iz medija da je Popov pretučen, da ti maloletnici do sada imaju više od 300 prijava zbog razbojništava i krađa, te da je jedan starac do sada preminuo nakon što su ga isto tako pretukli, a da su oni, ipak, bili na ulici i u prilici da nekoga napadnu.

Ovo je jedan od dokaza spirale ludila na koju LSV godinama upozorava. I krajnji je trenutak da neko za to imenom i prezimenom odgovara.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, povodom obeležavanja 12 godina od početka NATO bombardovanja Srbije i Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju, položili su danas venac na spomen obeležje u krugu kasarne Vojske Srbije "Jugovićevo".
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina je spona između Srbije i zemalja regiona

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine održana je danas prezentacija nordijskog modela saradnje između država i regiona, u organizaciji Igmanske inicijative u Srbiji, a uz podršku potpredsednice Skupštine AP Vojvodine Maje Sedlarević. Otvarajući ovaj skup, Sedlarevićeva je istakla da Vojvodina, osim što predstavlja "Evropu u malom", kao multikulturalna, multinacionalna i višejezična regija, predstavlja i sponu između Srbije i zemalja iz regiona.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook