Nekoliko najvažnijih postignuća Skupštine APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 05. 03. 2012. | Komentara: 0

Nekoliko najvažnijih postignuća Skupštine APV

NOVI SAD – Analizirajući postignuća pokrajinskog parlamenta u ovom mandatu, potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević je u emisiji Politbiro, koja se emituje na RTV-u istakla i Statut AP Vojvodine koji je donet u skladu sa novim Ustavom Republike Srbije.

Maja Sedlarevic

- O njemu možemo da raspravljamo i da kažemo da nismo zadovoljni nadležnostima koje pokrajina ima, ali prosto najviši pravni akt jeste donet. Doneta je recimo strategija borbe protiv nasilja koja je prva u našoj zemlji i to je negde dokument koji prosto mora da se pomene. Akcioni plan politike za mlade takođe je vrlo važan strateški dokument. Prostorni plan Vojvodine se posle 35 godina se našao pred poslanicima Skupštine AP Vojvodine – navela je Sedlarevićeva.

(BILSV, 05.03.2012.)



Saopštenja | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Razbijen prozor na prostorijama LSV u Rumi

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na prostorije svog opštinskog odbora u Rumi.

Danas oko 13 časova nepoznati napadač je kamenicom razbio prozor na prostorijama LSV, koje se nalaze na prvom spratu zgrade u Glavnoj ulici. Samo pukom srećom, tri osobe koje su se u tom trenutku nalazile u prostoriji nisu povređene, iako je kamenica prošla tik pored glave jedne od njih.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Veliki namet poljoprivrednicima

VRŠAC - U prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin i predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Dušan Vladislav.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Stop obaveznoj godišnjoj registraciji traktora

BAČKA TOPOLA - Liga socijaldemokrata Vojvodine tražiće od Vlade Republike Srbije hitnu izmenu Zakona o saobraćaju i tražiti ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Opštinske organizacije LSV Bačka Topola.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook