Nesposobnost vlasti plaćaju građani i građanke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 29. 04. 2015. | Komentara: 0

Nesposobnost vlasti plaćaju građani i građanke

ZRENJANIN – Vinston Čerčil je svojevremeno govorio da vlast koja želi da unapredi zemlju podizanjem poreza izgleda kao čovek koji želi da podigne kantu u kojoj sam stoji. Ali to se ne uči na naprednim univerzitetima.

LSV

Zato će građani i građanke da plate neznanje napredne vlasti, koju su izabrali, i to višestruko – istakla je predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Branislava Jovanov.
 
Ona je napomenula da Zakon o vodama, u članu 170. navodi da naknadu za odvodnjavanje ne plaćaju oni koji imaju atmosfersku kanalizaciju, ali da napredna vlast ne poznaje zakone i institucije.
 
- Za tri godine je rizik od siromaštva udvostručen, a dve trećine  građana i građanki su na ivici egzistencije. Za to vreme se podižu plate u NBS za 50.000 dinara, stižu nove limuzine za funkcionere, putuje se po svetu kao na ekskurziju, a narodu se samo obećava kako će biti bolje, a boljitka nema. Samo dodatnih izdataka, koji im se nameću – istakla je Jovanov i pitala sugrađane i sugrađanke da li veruju vlasti ili svojim očima.
 
- Takođe ih pozivamo da razmisle do sledećih izbora, da li su spremni da još četiri godine plaćaju cenu svog izbora, kao što je plaćaju poslednje tri godine – zaključila je ona.

(BILSV, 28.04.2015)




Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook