Niko neće u javna preduzeća?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 07. 2013. | Komentara: 0

Niko neće u javna preduzeća?

IRIG - Činjenica da je za mesto direktora Javnog preduzeća "Komunalac" u Irigu pristigla samo jedna kandidatura, dovoljno govori o stepenu letargije u kojem se nalazimo, ocenio je u izjavi za Sremske novine predsednik Komisije za imenovanja Goran Veselinović. 

On kaže da je svestan činjenice da ljudi misle da su konkursi namešteni i da svojim nepojavljivanjem eventualno štite svoj integritet, ali se pri tome zaboravlja da samim činom konkurisanja kandidati ostvaruju pravo da učestvuju u čitavom procesu, da proveravaju zapisnike i tako se zaštite od svake neprijatnosti.
Shodno ovakvom stanju, novi direktor "Komunalca" biće, po svemu sudeći doskorašnji vršilac dužnosti Jovan Dobrota koji je jedini u Zakonom predviđenom roku uredno podneo potrebnu dokumentaciju.

Veselinović je dodao da ništa bolja nije bila situacija ni po pitanju opštinskog Konkursa za primanje pripravnika tehničara organizacije rada za Odeljenje za izgrađene površine, puteve i objekte, odnosno pripravnika u Sektoru za finansijsko poslovanje.
(BILSV, 24. 07. 2013)



Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpredsednici LSV na komemoraciji u Adaševcima

ADAŠEVCI - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine koju su činili potpredsednici stranke Nada Lazić, Aleksandar Jovanović i Aleksandar Marton učestvovala je danas na komemorativnoj svečanosti povodom 66. godišnjice probijanja Sremskog fronta i tom prilikom položili venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Jednom registrovati traktore, a ne svake godine

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da Vlada Republike Srbije hitno promeni svoju odluku i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook