Niko neće u javna preduzeća?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 07. 2013. | Komentara: 0

Niko neće u javna preduzeća?

IRIG - Činjenica da je za mesto direktora Javnog preduzeća "Komunalac" u Irigu pristigla samo jedna kandidatura, dovoljno govori o stepenu letargije u kojem se nalazimo, ocenio je u izjavi za Sremske novine predsednik Komisije za imenovanja Goran Veselinović. 

On kaže da je svestan činjenice da ljudi misle da su konkursi namešteni i da svojim nepojavljivanjem eventualno štite svoj integritet, ali se pri tome zaboravlja da samim činom konkurisanja kandidati ostvaruju pravo da učestvuju u čitavom procesu, da proveravaju zapisnike i tako se zaštite od svake neprijatnosti.
Shodno ovakvom stanju, novi direktor "Komunalca" biće, po svemu sudeći doskorašnji vršilac dužnosti Jovan Dobrota koji je jedini u Zakonom predviđenom roku uredno podneo potrebnu dokumentaciju.

Veselinović je dodao da ništa bolja nije bila situacija ni po pitanju opštinskog Konkursa za primanje pripravnika tehničara organizacije rada za Odeljenje za izgrađene površine, puteve i objekte, odnosno pripravnika u Sektoru za finansijsko poslovanje.
(BILSV, 24. 07. 2013)



Saopštenja | Sreda, 20. 12. 2023. | Komentara: 0

Zbog velikih nepravilnosti, izbore ponoviti u celoj Srbiji

Protesti protiv izborne krađe, koji su u ponedeljak započeli u Beogradu, u potpunosti su opravdani i mi, Vojvođani, ih podržavamo.
Izjave | Sreda, 20. 12. 2023. | Komentara: 0

Marton: Glasači su rekli da se za Vojvodinu vredi boriti, a na lokalnim izborima nastavljamo raditi za bolji život svih Vojvođana

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da je ovako loš rezultat stranke na pokrajinskim izborima bio očekivan zbog više faktora. LSV-Vojvođani prvi put, posle 27 godina, neće imati svoje predstavnike u Skupštini AP Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Dok je LSV Vojvođana, nema ukidanja AP Vojvodine koje najavljuje Bajatović

Dušan Bajatović je svojom izjavom za Večernje novosti, u finišu kampanje, potvrdio da je cilj koalicije na vlasti i posle 33 godine isti - ukidanje AP Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook