Niko neće u javna preduzeća?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 07. 2013. | Komentara: 0

Niko neće u javna preduzeća?

IRIG - Činjenica da je za mesto direktora Javnog preduzeća "Komunalac" u Irigu pristigla samo jedna kandidatura, dovoljno govori o stepenu letargije u kojem se nalazimo, ocenio je u izjavi za Sremske novine predsednik Komisije za imenovanja Goran Veselinović. 

On kaže da je svestan činjenice da ljudi misle da su konkursi namešteni i da svojim nepojavljivanjem eventualno štite svoj integritet, ali se pri tome zaboravlja da samim činom konkurisanja kandidati ostvaruju pravo da učestvuju u čitavom procesu, da proveravaju zapisnike i tako se zaštite od svake neprijatnosti.
Shodno ovakvom stanju, novi direktor "Komunalca" biće, po svemu sudeći doskorašnji vršilac dužnosti Jovan Dobrota koji je jedini u Zakonom predviđenom roku uredno podneo potrebnu dokumentaciju.

Veselinović je dodao da ništa bolja nije bila situacija ni po pitanju opštinskog Konkursa za primanje pripravnika tehničara organizacije rada za Odeljenje za izgrađene površine, puteve i objekte, odnosno pripravnika u Sektoru za finansijsko poslovanje.
(BILSV, 24. 07. 2013)



Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

Proglašena najveća opoziciona lista na ovim izborima - Udruženi za slobodan Novi Sad, broj 11

Novosadska udružena opozicija izlazi na izbore 2. juna pod rednim brojem 11! 
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI na lokalnim izborima u brojnim gradovima i opštinama u Vojvodini

Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI nalaze se na brojnim opozicionim listama kandidata za odbornike na predstojećim izborima za skupštine opština i gradova u Vojvodini.
Saopštenja | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Napad na profesora škole u Bačkoj Palanci posledica ćutanja države

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Vladu Republike Srbije da pod hitno donese propise i mere koje će garantovati bezbednost prosvetnim radnicima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook