O potezima LSV odlučivaće Glavni odbor

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 19. 03. 2014. | Komentara: 0

O potezima LSV odlučivaće Glavni odbor

BEOGRAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je danas za Informer, komentarišući mogućnost da koalicija u kojoj se LSV nalazi uđe u novu vladu sa SNS i Socijalističkom partijom Srbije, da LSV nema šta da priča sa SPS.

LSV

– O pozicijama LSV u eventualnim pregovorima odlučivaće Glavni odbor. Verujem ipak da ćemo ostati pri stavu da sa SPS nema razgovora – naveo je Kostreš. On je i u izjavi za Večernje novosti ponovio da ne vidi mogućnost saradnje sa SPS, ali da je odluka na stranačklim organima.

A komentarišući ocenu analitičara da NDS Borisa Tadića bez Lige socijaldemokrata Vojvodine ne bi ni prešla cenzus, Kostreš je za list Danas kazao da Liga „jeste velikim delom doprinela ovom izbornom rezultatu, ali da ne treba potceniti ni činjenicu da LSV zbog ovakvog izbornog zakona ne bi samostalno mogla da pređe cenzus, jer funkcioniše samo na teritoriji Vojvodine“.

– Dakle, i jedni i drugi smo zaslužni za ovaj izborni rezultat – napomenuo je Kostreš.

(BILSV, 19. 03. 2014)



Odbori LSV | Sreda, 22. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Promene u Srbiji uvek kreću iz gradova poput Kikinde, Zrenjanina i Novog Sada

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je koalicionu listu „Izaberi promenu – Ujedinjena opozicija Kikinde – Mirko Šoć“ i izrazio zadovoljstvo što je kandidat LSV – VOJVOĐANI profesor Miroslav Grujić prvi na izbornoj listi ovog političkog saveza. 
Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Istorijski revizionizam je opasan za budućnost regiona

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI smatra da je nazivati ustaše i domobrane NDH „hrvatskom vojskom“, kako su to učinili HRT i ministar Vlade RH povodom komemoracije u Blajburgu u maju 2024. godine, opasni istorijski revizionizam i poistovećivanje Hrvata i Hrvatske sa zločinima NDH. 

Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: 2. juna izađi i glasaj za POBEDU!

Drugog juna nam predstoje lokalni izbori. Važno je da na njih izađemo jer su oni velika šansa da oslabimo, a u mnogim mestima i pobedimo korumpirani naprednjački režim.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook