APV pomaže rekonstrukciju vodovoda sa 10 miliona dinara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 30. 11. 2015. | Komentara: 0

APV pomaže rekonstrukciju vodovoda sa 10 miliona dinara

NOVI BEČEJ – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo finansiraće rekonstrukciju vodovodnih mreža u Novom Bečeju i Novom Miloševu.

LSV

Ugovor u vrednosti od oko 10 miliona dinara potpisao je u petka, 27. novembra predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški.
 
Šućurović kaže da je u pitanju nastavak dobre saradnje sa ovim sekretarijatom.
 
- Naime, prošle godine smo dobili sredstva za rekonstrukciju vodovodne mreže u Bočaru. Početkom ove godine dobili smo drugi deo sredstava za vodovod u Bočaru, kao i za veliki projekat sređivanja kanalizacione mreže u Šušanjskom slivu. Danas smo potpisali ugovore za još dva projekta, odnosno sređivanje vodovodnih mreža u u Novom Bečeju i Novom Miloševu. Na taj način nastavljamo odličnu saradnju sa pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, a mislim da će sledeće godine biti još više ovakvih projekata – istakao je predsednik novobečejske opštine.
 
Za rekonstrukciju vodovodne mreže u Novom Miloševu izdvojena su ukupna sredstva od 5.014.568,00 dinara, od čega je pokrajinski sekretarijat obezbedio 3.914.568,00 dinara, a opština Novi Bečej 1.100.000,00 dinara. Za rekonstrukciju vodovodne mreže u delu ulica Štrosmajerova i Brigadira Ristića u Novom Bečeju obezbeđena su ukupna sredstva od 5.923.666,00 dinara, od čega 4.723.666,00 dinara od strane pokrajinskog sekretarijata, dok će opština Novi Bečej u ovom projektu učestvovati sa 1.200.000,00 dinara.

(BILSV, 30.11.2015)



Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.
Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. 
Odbori LSV | Subota, 16. 09. 2023. | Komentara: 0

Begović: Opozicija će pobediti na lokalnim izborima u Zrenjaninu!

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je da se hitno objave imena napadača na Predraga Voštinića, građanskog aktivistu iz Kraljeva, koji je napadnut pre nekoliko dana. Ona je na 18. po redu protestnom skupu „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je nazvala slobodnom zonom, navela da su svi koji su došli odabrali da budu slobodni. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook