Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 01. 10. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

NOVI SAD - Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemomkrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik ocenjuje da je sve podređeno samovolji jednog čoveka iz Beograda, te da će odluka gradonačelnika Novog Sada o ostavci biti doneta u skladu sa ličnim interesom Srpske napredna stranke.

LSV

- U ponedeljak u ponoć je poslednji rok, tako da će gradonačelnik Novog Sada sačekati svoje mišljenje, pa kada ga bude dobio, onda će ga, nadamo se, i nama saopštiti - ističe ona. 

Mrnuštik u izjavi za agenciju Beta poručuje i da je LSV-Vojvođani obnovljena u Novom Sadu, te da je sa novim ljudima i novom energijom spremna za izbore kad god oni bili. Ukoliko se u Novom Sadu ne bude išlo na birališta u decembru to će, prema rečima Mrnuštik, biti „jasan znak da su oni gotovi“.

- Šta god budu uradili, neće ih spasiti od gubitka vlasti na sledećim izborima, pogotovo u Vojvodini, Novom Sadu, Zrenjaninu i većim gradovima u Srbiji - navela je ona.

(SzILSV-Vojvođani, 01.10.2023)Odbori LSV | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Ne plašim se, ali ni ne očekujem da će oni koji su mi oštetili auto biti uhvaćeni

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik, kojoj su nožem izbušene gume pre dva dana u Novom Sadu, kaže za Danas da ne očekuje da će počinioci biti pronađeni.
Odbori LSV | Nedelja, 16. 06. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je odluka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine da poništi rešenje Gradske uprave Zrenjanina, kojim je data saglasnost kineskoj kompaniji Linglong da izgradi skladište neopasnog otpada bez izrade studije o proceni uticaja na životnu sredinu, dokaz da proces izgradnje ove velike fabrike automobilskih guma obiluje brojnim aktivnostima koje su duboko izvan zakonskog okvira.
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook