Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 01. 10. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

NOVI SAD - Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemomkrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik ocenjuje da je sve podređeno samovolji jednog čoveka iz Beograda, te da će odluka gradonačelnika Novog Sada o ostavci biti doneta u skladu sa ličnim interesom Srpske napredna stranke.

LSV

- U ponedeljak u ponoć je poslednji rok, tako da će gradonačelnik Novog Sada sačekati svoje mišljenje, pa kada ga bude dobio, onda će ga, nadamo se, i nama saopštiti - ističe ona. 

Mrnuštik u izjavi za agenciju Beta poručuje i da je LSV-Vojvođani obnovljena u Novom Sadu, te da je sa novim ljudima i novom energijom spremna za izbore kad god oni bili. Ukoliko se u Novom Sadu ne bude išlo na birališta u decembru to će, prema rečima Mrnuštik, biti „jasan znak da su oni gotovi“.

- Šta god budu uradili, neće ih spasiti od gubitka vlasti na sledećim izborima, pogotovo u Vojvodini, Novom Sadu, Zrenjaninu i većim gradovima u Srbiji - navela je ona.

(SzILSV-Vojvođani, 01.10.2023)



Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.

Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook