Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 01. 10. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

NOVI SAD - Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemomkrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik ocenjuje da je sve podređeno samovolji jednog čoveka iz Beograda, te da će odluka gradonačelnika Novog Sada o ostavci biti doneta u skladu sa ličnim interesom Srpske napredna stranke.

LSV

- U ponedeljak u ponoć je poslednji rok, tako da će gradonačelnik Novog Sada sačekati svoje mišljenje, pa kada ga bude dobio, onda će ga, nadamo se, i nama saopštiti - ističe ona. 

Mrnuštik u izjavi za agenciju Beta poručuje i da je LSV-Vojvođani obnovljena u Novom Sadu, te da je sa novim ljudima i novom energijom spremna za izbore kad god oni bili. Ukoliko se u Novom Sadu ne bude išlo na birališta u decembru to će, prema rečima Mrnuštik, biti „jasan znak da su oni gotovi“.

- Šta god budu uradili, neće ih spasiti od gubitka vlasti na sledećim izborima, pogotovo u Vojvodini, Novom Sadu, Zrenjaninu i većim gradovima u Srbiji - navela je ona.

(SzILSV-Vojvođani, 01.10.2023)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook