Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 13. 03. 2012. | Komentara: 0

Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu će, kao i do sada, prvenstveno raditi na tome da život u gradu bude što bolji i kvalitetniji, te da opravda dosadašnje veliko poverenje Zrenjaninki i Zrenjaninaca, istakao je danas potpredsednik  GrO LSV Zrenjanin i član Gradskog veća Tibor Vaš.

Tibor Vas

– Prethodnih godina situacija u svim oblastima bila je veoma teška, prvenstveno u oblasti privrede, a mi verujemo da ćemo aktivnostima  koje planiramo i sa našim kandidatom za gradonačelnika, uspeti da realizujemo zacrtane planove – rekao je Tibor Vaš. Osvrćući se na izbore koji su danas raspisani, Vaš je dodao da će Liga ubuduće raditi isključivo za dobrobit građanki i građana.

– Radićemo na tome da naš grad ponovo bude značajan industrijski centar, da unapredimo položaj poljoprivrednika, kao i da zaposlenost bude veća – napomenuo je Tibor Vaš. On je poručio da će Liga nastaviti da se zalaže da Zrenjanin bude dobro mesto za život svih, bez obzira na nacionalnu, versku i bilo koju drugu pripadnost. Da mladi ljudi ne odlaze odavde, i jednom rečju da  Zrenjanin bude grad u kome je lepo živeti.
 
(BILSV, 13. 03. 2012.)



Odbori LSV | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 0

LDP podržao kandidate LSV u drugom krugu

ZRENJANIN – Liberalno demokratska partija u Zrenjaninu će, u drugom krugu izbora za Skupštinu AP Vojvodine po većinskom sistemu, podržati kandidate Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Martona i mr Vladimira Vasiljeva, potvrdio je juče menadžer GrO LDP Zrenjanin Rastko Stefanović.
Odbori LSV | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 0

Nastavak akcije uređenja parka "Titov gaj"

Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev, zajedno sa Igorom Martonom, predsednikom Saveta MZ "Žarko Zrenjanin", obišao je danas park "Titov gaj", u kojem je, uz pomoć LSV, nastavljeno uređenje postavljanjem stubova za reflektore.
Odbori LSV | Ponedeljak, 14. 05. 2012. | Komentara: 1

Aleksandru Zografu nagrada Fonda "Todor Manojlović"

ZRENJANIN - Saši Rakeziću, strip crtaču iz Pančeva, u petak je, u Gradskoj kući Zrenjanina, svečano dodeljena nagrada Fonda "Todor Manojlović" za moderni umetnički senzibilitet. Nagrada, koju je ovogodišnjem laureatu dodelio Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina, sastoji se iz novčanog iznosa, povelje i objavljivanja knjige dobitnika u ediciji "Feniks" Gradske narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin" u Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook