Da li se FK Vršac vraća u najniži rang zbog gradske vlasti?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 27. 10. 2017. | Komentara: 0

Da li se FK Vršac vraća u najniži rang zbog gradske vlasti?

VRŠAC - Iako je Fudbalsk klub “Vršac” iz Vršca, sa tradicijom dužom od jednog veka uspešno završio sezonu i plasirao se u Srpsku ligu grupe Vojvodina, što je jedan od većih uspeha vršačkog fudbala, grdske vlasti su mu, bez obrazloženja, uskratile podršku. Na osnovu ostvarenog rezultata Vrščani su očekivali podršku gradskih vlasti i nadali se plasmanu u viši rang,  koji se već dugi niz godina priželjkuje. Do te podrške nije došlo i nakon mnogobrojnih špekulacija seniorska ekipa kao i mlađe kategorije gradskog kluba nisu nastavile takmičenje, tako što nisu ni započele novu takmičarsku sezonu.

lsv

Da li je gradski fudbalski klub ugašen i sta se konkretno dešavalo do sada jos uvek se ne zna, jer gradske vlasti nisu dale konkretno obrazloženje. Zbog nezadovoljstva i razočarenja Vrščana što jedno sportsko društvo sa dugom tradicijom propada, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu je reagovao i uputio 15. septembra 2017. zvaničan dopis gradskom sekretaru za sport  Dejanu Santraču sa sledećim pitanjima:
1. Zbog čega gradska vlast nije učinila ništa po pitanju opstanka i učešća u takmičenju fudbalskog kluba “Vršac”?
2. Da li se smatrate odgovornim zbog nastale situacije u gradskom fudbalskom klubu?
3. Da li zbog odgovornosti i neuspeha razmišate o ostavci na funkciji koju obavljate?

- Odgovori nisu jos uvek usledili, kao ni zvanična saopštenja, pa gradjanima ostaje samo da se pitaju da li je reč o nekim ličnim interesima pojedinaca zbog kojih FK “Vršac”  “baca u vodu” dosadašnji uspeh, jer i ako bude nastavio sa takmičenjem verovatno će ga zameniti najnižim rangom. Zbog čega je jedan simbol grada, sa tolikom tradicijom odjednom zapostavljen, a gradske vlasti umesto da iskoriste plasman za jos bolje rezultate okrecu glavu FK “Vršac”, za sada nije poznato. Jedno je sigurno da su svlačionice gradskog kluba prazne i da se zastava tog kluba, koja se dugo viorila na jarbolu gradskog stadiona, više ne nalazi na svom mestu - navode vršački ligaši.

(BILSV, 27.10.2017)



Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Prevazići političke razlike zarad trudnica

MUŽLJA – Trudnoća, njeno održavanje  i period posle porođaja ne mogu biti tretirani kao bolest, pa se ni odsustvo žene sa posla zbog toga ne može tretirati kao bolovanje, ocenio je juče potpredsednik GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš.
Odbori LSV | Petak, 25. 11. 2011. | Komentara: 0

Nasilje nad decom je kažnjivo

ZRENJANIN - Savet za socijalnu politiku Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin je sinoć u sali Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” organizovao tribinu o Prednacrtu novog Građanskog zakonika pod nazivom “Biti ili ne biti dete”.
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Počinje rešavanje problema u Peščari

SUBOTICA – U Mesnoj zajednici „Peščara“ oko 40 odsto stanovništva nema vodovod, 60 odsto kanalizaciju, a od 70 ulica svega 18 je asfaltirano. Na prošlonedeljnoj sednici lokalnog parlamenta usvojen je Generalni plan regulacije koji nudi rešenja za komunalne probleme.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook