Dejan Čapo predvodi LSV-Vojvođani Zrenjanin u naredne dve godine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 07. 2023. | Komentara: 0

Dejan Čapo predvodi LSV-Vojvođani Zrenjanin u naredne dve godine

Zrenjanin, 10. jul 2023 - Na 21. Izbornoj skupštini gradske organizacije Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin održanoj 7. jula 2023. godine izabrano je novo rukovodstvo koje će stranku voditi u naredne dve godine. Umesto dosadašnjeg predsednika Gradskog odbora Bojana Kostreša, izabran je Dejan Čapo. Njegov tim će činiti Aleksandar Marton, zamenik predsednika, Ankica Dostanić, potpredsednica i Vladimir Milošev, potpredsednik. Izvršni odbor će u narednom periodu voditi Marko Stanimirović.

LSV

LSV je osnovana 14. jula 1990. godine, pod imenom Liga socijaldemokrata Vojvodine/Jugoslavije i od svog početka do današnjeg dana fokus delovanja su zalaganje za bolji život svih ljudi koji žive u Vojvodini i obezbeđenje uslova da ono što se u Vojvodini stvori, u Vojvodini i ostane. Zrenjanin je oduvek bio snaga Lige, a zrenjaninski ligaši i ligašice predvodnici aktivnosti, promena i borbe. Tako je i ovih dana kada zajedno sa građanima i drugim organizacijama protestujemo protiv nasilja u Zrenjaninu, Vojvodini, Srbiji.

Dejan Čapo je nakon što je izabran poručio da nam svima predstoji period borbe za promenu zrenjaninske katastrofalne vlasti i oporavka grada od 11 godina lošeg upravljanja, ali da će LSV – Vojvođani u narednom periodu svojim primerom pokazati kako se domaćinski upravlja gradom.

Informativna služba 
Gradskog odbora Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook