Deklaracija - lična karta proizvoda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 03. 2018. | Komentara: 0

Deklaracija - lična karta proizvoda

VRŠAC - Povodom Svetskog dana potrošača u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac Olgica Lukač je održala predavanje na temu "Deklaracija – lična karta proizvoda". 

lsv

Predavanje je organizovano u saradnji sa UGZP "Košava", udruženjem građana koje se od osnivanja 2005. godine bavi pitanjima zaštite interesa potrošača i korisnika usluga na nivou lokalne samouprave grada Vršca, ali je i član asocijacije APOS sa sedištem u Novom Sadu. 

Višegodišnja saradnja UGZP "Košave" i GrO LSV Vršac svakako da su od velikog značaja u oblasti zaštite interesa potrošača i korisnika usluga, jer im pomažu u rešavanju mnogobrojnih potrošačkih problema. 

Ujedno, LSV je jedina politička stranka u Srbiji koja je prepoznala smisao i značaj pravilnog vođenja potrošačke politike nezavisno od zvanične državne potrošačke politike i daje punu potporu i podršku radu udruženjima koja se bave zaštitom interesa potrošača.  

U tom smislu, ovu problematiku i njeno adekvatno rešavanje je LSV unela i u svoj novi Statut.
(BILSV, 15.03.2018)



Odbori LSV | Utorak, 30. 10. 2012. | Komentara: 0

Država tretira žene kao građane drugog reda

ZRENJANIN – Potpredsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin dr Jovanka Koprivica upitala je na konferenciji za novinare da li su u našoj zemlji žene građani drugog reda.
Odbori LSV | Petak, 26. 10. 2012. | Komentara: 0

Protest ispred zgrade Policije u Pančevu

PANČEVO - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, zajedno sa svojim narodnim i pokrajinskim poslanicima, održaće u subotu, 27. oktobra, u 11 sati, protest ispred sedišta Policijske uprave Pančevo zbog kontinuiranih napada na prostorije ove stranke, a koji se ni u jednom od dvanaest slučajeva nije završio otkrivanjem počinilaca, rekla je na konferenciji za novinare predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Pančevo i članica Predsedništva LSV Marinika Čobanu.
Odbori LSV | Sreda, 24. 10. 2012. | Komentara: 0

Procedura koči rekonstrukciju mosta

SOMBOR – Iako je pre godinu dana Mesni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bački Monoštor ukazao na problem koji meštani ovog sela imaju od kada je zatvoren most na kanalu Dunav–Tisa–Dunav, poznatiji kao Šmaguc, mosta još nema. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook