Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.

LSV

- Tvoje delo, borba i ideje žive i dalje - piše na vencu koji su ligašice i ligaši položili u čast istaknutom piscu, filozofu i kulturnom radniku.

Delegaciju su činili odbornik i potpredsednik Gradskog odbora Aleksandar Jovanović, odbornik Bogdan Kolarski, odbornice Kristina Meneši i Slobodanka Markov, predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Mirko Grujičić, kao i više aktivista i aktivistkinja.

Kao i svih ranijih godina, ligašice i ligaši su i danas ponovili da vizija i upornost Vase Stajića u borbi za bolji položaj Vojvodine nikada ne smeju i neće biti zaboravljeni.



Odbori LSV | Četvrtak, 05. 04. 2012. | Komentara: 0

Aleksandar Marton ugostio mlade novinare

ZRENJANIN - U multimedijalnoj Sali Gradske kuće u Zrenjaninu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su bili prisutni i mladi novinari iz redakcija školskih časopisa "Teslini Koraci" i "Put" Elektrotehničke i građevinske škole "Nikola Tesla" i Zrenjaninske gimnazije. Predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Aleksandar Marton predstavio je mladim novinarima rad lokalnog parlamenta i posebnu pažnju obratio na zakonsku regulativu koja definiše rad ugostiteljskih objekata u gradu.
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Dovršiti započeto u Lukinom Selu

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton i član Gradskog veća Tibor Vaš, posetili su danas najmanje naseljeno mesto na teritoriji Grada Zrenjanina, Lukino Selo. Iako prema poslednjem popisu u njemu živi svega 495 stanovnika, Lukino Selo je, nakon izgradnje magistralnog puta ka Mužlji, postalo gotovo prigradsko naselje, što je konstatovao danas i predsednik zrenjaninske Skupštine.
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

U Rusandu stigao drugi deo pomoći

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, posetio je danas, zajedno sa predsednikom Odbora za preduzetništvo grada Zrenjanina Vladimirom Miloševim Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima, gde je stigao drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook