Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.

LSV

- Tvoje delo, borba i ideje žive i dalje - piše na vencu koji su ligašice i ligaši položili u čast istaknutom piscu, filozofu i kulturnom radniku.

Delegaciju su činili odbornik i potpredsednik Gradskog odbora Aleksandar Jovanović, odbornik Bogdan Kolarski, odbornice Kristina Meneši i Slobodanka Markov, predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Mirko Grujičić, kao i više aktivista i aktivistkinja.

Kao i svih ranijih godina, ligašice i ligaši su i danas ponovili da vizija i upornost Vase Stajića u borbi za bolji položaj Vojvodine nikada ne smeju i neće biti zaboravljeni.



Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

Podrška odžačkim paorima

Odžaci, 06. marta - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Odžaci zahteva da policija što pre pronađe osobe koje su odnele kompletnu dokumentaciju u vezi sa licitacijom državnog zemljišta iz zgrade Opštine.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

Hitno pronaći odgovorne za skrnavljenje spomenika u Gakovu

Sombor, 06. marta - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da policija hitno pronađe vinovnike skrnavljenja spomen-obeležja pripadnicima nemačke nacionalne zajednice stradalim  u Gakovu, posle Drugog svetskog rata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook