Glas ligaša mora da se čuje u Narodnoj skupštini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 03. 2016. | Komentara: 0

Glas ligaša mora da se čuje u Narodnoj skupštini

ŽABALJ – Budući da se u Narodnoj skupštini Republike Srbije rešavaju mnoga pitanja značajna za Vojvodinu poput donošenja novog ustava, definisanja nadležnosti AP Vojvodine i donošenja godinama čekanog Zakona o finansiranju nadležnosti AP Vojvodine, Liga socijaldemokrata Vojvodine je za parlamentarne izbore pronašla saveznike – SDS i LDP, istaknuto je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Opštinskom odboru (OO) LSV Žabalj. Predsednik OO LSV Žabalj Jovan Panić je tom prilikom naglasio da je želja ligaša i ligašica da u Narodnoj skupštini Republike Srbije svoje mesto ima i leva nadnacionalna, građanska, antinacionalistička opcija kao što je to SDS-LDP-LSV.


– Poznato je da Liga socijaldemokrata Vojvodine nema sa Borisom Tadićem i Čedomirom Jovanovićem isto mišljenje o tome kako treba da izgleda položaj Vojvodine u Srbiji, ali imamo isti vrednosni set kada je u pitanju kako treba da izgleda pristojna i uređena Srbija – rekao je Panić. Dodao je i da je neophodno da Liga ima svoj poslanički klub u Narodnoj skupstini da bi sve navedeno moglo da se realizuje i da bi se u njoj čuo glas Vojvodine.
Predsednik izbornog štaba OO LSV Žabalj Vladimir Balog je ukazao da Liga ni za slovo nije promenila svoj program i svoju politiku. Dodao je da na pokrajinske izbore, kao i dosada, LSV ide sama, jer su svi njeni prioriteti i zalaganja vezani za Vojvodinu.

(BILSV, 17. 03. 2016)




Odbori LSV | Sreda, 01. 07. 2020. | Komentara: 0

Tot: Nakon izbora, u Bečeju su svi na gubitku

Sumirajući rezultate, predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot, inače prvi na izbornoj listi, konstatovao je da su njihovi birači većinom odlučili da ne učestvuju na izborima.
Odbori LSV | Sreda, 24. 06. 2020. | Komentara: 0

LSV podbacila na izborima

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i nosilac liste koalicije Vojvođanski front za Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je da je LSV podbacila na izborima i da za to ima više razloga.
Odbori LSV | Utorak, 16. 06. 2020. | Komentara: 0

Vreme je za pobedu!

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine donose Zrenjanincima dobru vest! Dobra vest je da je vreme za pobedu! 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook