Gradonačelnik da zaštiti imovinu grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 26. 09. 2015. | Komentara: 0

Gradonačelnik da zaštiti imovinu grada

NOVI SAD - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u novosadskom parlamentu predložila je juče da se na skupštini raspravlja o pokušajima privatizacije Društvenog preduzeća "Novi Sad - Gas" i da se ta privatizacija spreči, ali je taj predlog odbijen od strane skupštinske većine.

LSV

Kako je tim povodom za RTV istakla šefica odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada Zlata Peričin, gradska administracija mora da se angažuje oko zaštite imovine Novog Sada.
– Pozivamo gradonačelnika kao prvog čoveka ovog grada, gradsko veće i gradsko javno pravobranilaštvo da preduzmu sve mere i aktivnosti u cilju identifikacije i utvrđivanja imovine grada Novog Sad u imovini DP "Novi Sad - Gas" i izdvajanja te imovine iz imovine DP "Novi Sad - Gas" pre njegove privatizacije, koja se za nas sprovodi pod sumnjivim okolnostima  – navela je Peričin. 

(BILSV, 26. 09. 2015)



Odbori LSV | Petak, 06. 10. 2023. | Komentara: 0

Propuštena prilika da se napiše Plan razvoja grada po meri građana

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanin danas je na sednici gradske skupštine ukazala na štetnost loše urađenog Plana razvoja grada za period 2023-2030. godina
Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Salapura se sramoti antifašističke borbe i časne istorije Zrenjanina

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je sramotno što se naprednjačka vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Simom Salapurom, srami antifašizma i na nedostojan način obeležava Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu.
Odbori LSV | Nedelja, 01. 10. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemomkrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik ocenjuje da je sve podređeno samovolji jednog čoveka iz Beograda, te da će odluka gradonačelnika Novog Sada o ostavci biti doneta u skladu sa ličnim interesom Srpske napredna stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook