LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Kikinda, 19. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.

LSV

Umesto da građanima omoguće normalno funkcionisanje zdravstvenog sistema i, primera radi, obezbede ortopeda, vlast u Kikindi građanima nudi samo „igre“ jer je „hleba“ sve manje.

Lokalna vlast je za početak decembra najavila otvranje klizališta u gradu. Ako bi se bilo ko na tom klizalištu povredio, morao bi otići kod ortopeda, ali u Zrenjanin.

Kikindski naprednajci su u nizu obećanja imali i osnaživanje medicinskog sektora novim kadrovima. Za 11 godina vlasti nisu doveli nikoga, a mnogi lekari su otišli u inostranstvo.

Ovo je samo još jedna epizoda u dugoj seriji nelogičnih i nezrelih aktivnosti kikindske vlasti.
Izbori su blizu. Da vam deca ne odu, ova vlast mora da ode!

Miroslav Grujić
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine- Vojvođani Kikinda

foto: Sučević
Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. 
Odbori LSV | Sreda, 22. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Promene u Srbiji uvek kreću iz gradova poput Kikinde, Zrenjanina i Novog Sada

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je koalicionu listu „Izaberi promenu – Ujedinjena opozicija Kikinde – Mirko Šoć“ i izrazio zadovoljstvo što je kandidat LSV – VOJVOĐANI profesor Miroslav Grujić prvi na izbornoj listi ovog političkog saveza. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook